Fiets op de beste e-bike van het jaar

Fiets op de beste e-bike van het jaar

E-bikes zijn booming. Intussen heeft meer dan de helft van de verkochte fietsen elektrische ondersteuning. Misschien ben jij je ook wel aan het oriënteren op de aanschaf van een e-bike, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Geen paniek, want Forza Fietsen helpt je de beste keus te maken. Samen gaan we op zoek naar de beste e-bike van het jaar voor jou.  

Verschillende typen e-bikes

Forza Fietsen heeft verschillende typen elektrische fietsen in de collectie. Zo zit er voor elke fietser wel een elektrische fiets tussen die perfect aansluit op de fietsvoorkeuren. In het assortiment van Forza Fietsen zitten e-bikes voor moeders, senioren, mensen die graag de fiets pakken om naar het werk te gaan, scholieren en echte genieters. Met de Forza Selections zit er zeker wat voor jouw stijl en budget bij.

Tourfietsen

Lange fietstochten maken was nog nooit zo leuk als op een tourfiets van Forza Fietsen. Bij Forza Fietsen hebben we meerdere e-bikes die comfort ademen. Hierdoor is het hartstikke plezierig om lange tourtochten door de Nederlandse natuur te maken. Geniet onderweg van een kopje koffie en gebak en laad intussen je accu op om met een volle accu je fietstocht te vervolgen. De Bologna met middenmotor of de Ventura Speciale zijn erg geschikt voor lange tochten vanwege hun comfort.
Wil je met jouw nieuwe e-bike een mooie fietstocht maken? We hebben de mooiste routes van Nederland voor je op een rijtje gezet.

Een schoolfiets als beste e-bike van het jaar

Veel scholieren moeten nogal wat kilometers fietsen voor ze bij school zijn. Een elektrische fiets kan uitkomst bieden. Met een elektrische fiets bespaar je geld voor de bus of de trein én krijg je beweging. Zo begin je fit en uitgerust aan een dag school. De Viela Nero en de Vieri Nero zijn perfect voor schoolgaande kinderen. Upgrade je e-bike met een mand of krat op de voordrager waar je jouw zware boekentas gemakkelijk in meeneemt. Deze transportfietsen zijn verkrijgbaar met een middenmotor en voorwielmotor.

Lees hier meer over de verschillen tussen middenmotoren en voorwielmotoren.

Mamafietsen

Jouw jonge kroost wil je graag makkelijk en veilig naar de crèche, school of vriendjes brengen. Met een mamafiets van Forza Fietsen is dat geen enkel probleem. Onze mamafietsen zijn stevig en robuust gebouwd, maar hebben tegelijkertijd een trendy uiterlijk. Daarnaast heeft Forza Fietsen verschillende accessoires om de fietstocht voor jouw kleintje nog leuker te maken.

Seniorenfietsen

Fietsen kan soms lastiger worden naarmate je ouder wordt. Daarom heeft Forza Fietsen ook speciale seniorenfietsen: e-bikes met een extra lage instap waardoor je gemakkelijker op je elektrische fiets stapt. Wanneer je moeite hebt met balans houden kun je ook kiezen voor een elektrische drie- of vierwieler. Dit artikel vertelt je nog meer over de elektrische drie- en vierwielers van Forza Fietsen.

E-bikes voor woon- en werkverkeer

Niet alleen voor het milieu is het goed om wat vaker je auto te laten staan, ook jouw lichaam vindt het fijn om met de fiets naar het werk te gaan. Een e-bike is uitermate geschikt als vervoersmiddel. Ellenlange files fiets je moeiteloos voorbij en je hoeft jezelf niet meer in een volle trein te manoeuvreren om acht uur ’s ochtends. Wanneer je van plan bent om jouw elektrische fiets voornamelijk voor woon- en werkverkeer te gebruiken, volstaat een elektrische fiets met voorwielmotor. Kijk eens naar de Fabio Nero, de Alfeo Originale of de Toscane Verde.

Wat is de beste e-bike van het jaar voor jou?

Met zoveel verschillende e-bikes wil je graag weten wat de beste e-bike van het jaar voor jou is. Misschien weet je al wat voor soort type je wilt of je moet je nog volledig oriënteren. Je kunt gemakkelijk de gratis brochure aanvragen en op je gemak alle e-bikes van Forza Fietsen bekijken. Heb je al een paar elektrische fietsen op het oog? Maak dan vooral een proefrit. Door een proefrit te maken kom je er pas echt achter welke e-bike het beste bij jou past. Kom naar een E-bike Testcenter voor een gratis proefrit of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en proefrit aan huis. Een e-bikeadviseur van Forza Fietsen komt dan naar je toe op een moment dat jou schikt. Zo kun je gemakkelijk een aantal e-bikes testen en je krijgt advies op maat. Zo fiets jij binnenkort op de beste e-bike voor jou.

Vraag gratis brochure aan