Ambassadeurs van Forza Fietsen

Wij hechten grote waarde aan de ervaringen, meningen en waardering van onze klanten. Hoe beoordeel jij de elektrische fietsen van Forza, ons advies, onze service en ondersteuning? Geef je beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen! Alvast hartelijk bedankt voor jouw waardering.

Ed Hillenaar
Wij zijn heel blij met onze Forza fietsen en gebruiken ze eigenlijk nog te weinig. Wij hebben in 2020 gekozen voor een damesmodel Lucca met een Bafang 400 middenmotor. De fietsen zijn voorzien van hydraulische remmen en een goed werkend geruisloos versnellingssysteem. Kortom geweldige fietsen. Mijn credo is: FORZA VRAGEN ALTIJD SLAGEN. Het is maar dat u dat weet. Forza heeft een prima nazorg en staat voor u klaar als u ze nodig heeft. Dus niet langer wachten met een aankoop, gewoon doen. U krijgt er beslist geen spijt van!!

Ed Hillenaar

Bartje Manhave
Zeer tevreden over mijn Forza. Gebruik hem dagelijks voor woon/werkverkeer, in weer en wind. Zon of vorst mijn Forza breng mij overal. Rij al 5 jaar Forza, mijn eerste Forza ventura na 3 jaar en 18.636KM verder in geruild. Ik rij nu weeral bijna 2 jaar op mijn nieuwe Forza Bologna met veel plezier en weeral 6896KM verder. Mijn volgende e-bike zal zeker weer een Forza worden. En een super goede service echt een aanrader. Een zeer tevreden klant.

Bartje Manhave

Auke en Marijke Sikma
Een korte vakantie aan de Moezel met onze eerdere fietsen. Maar ook nu hebben we weer voor fietsen van het merk Forza gekozen, mede ook vanwege de geweldige service. Toppie!!! 👍👍

Auke en Marijke Sikma

Ineke en Frits Mooijman
Na een prettig gesprek en een goede uitleg door Roland van de Kolk, in filiaal Woerden, hebben we een proefrit gemaakt op een Giulia Performante en een Bologna Nero. We vonden de Giulia Performante prettiger fietsen. Tevens vonden we de in het frame geïntegreerde accu een voordeel. Hoewel beide fietsen van zo’n accu zijn voorzien, hebben we toch voor de Giuila Performante gekozen. Na ca. 2 weken werden onze 2 Giulia Performante fietsen thuis afgeleverd. Bij de aflevering werden de fietsen voor ons afgesteld en kregen we weer een goede uitleg van Jan. De eerste korte ritjes zijn inmiddels gemaakt en we kijken uit naar mooie fietstochten. Wat ons betreft een aanrader! Ineke en Frits Mooijman

Ineke en Frits Mooijman

Colinda Koenders
Met veel plezier fiets ik al jaren op mijn Forza fiets. Mijn man en ik zijn al jaren tevreden klant en ik hoop nog veel kilometers te maken. Zeker een aanrader.

Colinda Koenders

Vraag gratis brochure aan