Over Forza Fietsen

Forza Fietsen | Happy Family

Dé Forza e-bikefamilie van Nederland is opgericht door de broers Klaas-Jan, Peter en Hans.

Aan de keukentafel ontstonden de eerste schetsen en in 2014 opende de broers het eerste Forza Fietsen E-bike Testcenter in het dorp waar ze zijn opgegroeid: Nunspeet. Sindsdien is hun familieband niet alleen sterker geworden, ook de familie is gegroeid: de collectie elektrische fietsen is uitgebreid, personeelsleden sluiten zich aan en er zijn inmiddels al meerdere E-bike Testcenters. Er is nog veel meer te vertellen over Forza Fietsen.

Stap binnen in één van de E-bike Testcenters en ervaar de hechte familieband zelf. We staan klaar met koffie, vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

De start van Forza Fietsen

In 2014 begonnen de broers met het concreet maken van Forza Fietsen. In huiselijke sfeer bedachten ze de eerste ideeën en maakten ze de eerste schetsen. De ontwerpen kregen vorm en Forza Fietsen zag het levenslicht. Klaas-Jan, Peter en Hans zouden betaalbare elektrische fietsen van échte Nederlandse kwaliteit aanbieden, gemaakt van hoogwaardige onderdelen én voor iedereen geschikt. De eerste e-bikes werden gemaakt en niet veel later openden zij het allereerste Forza Fietsen E-bike Testcenter. Dé plek waar je de elektrische fietsen kunt bekijken en testen. Sinds 2014 is de e-bikefamilie alleen maar groter geworden: het aantal werknemers is gegroeid, elke dag komen er weer tevreden Forza Fietsers bij en het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Over Forza Fietsen en haar e-bikes valt nog veel meer te vertellen.

Elektrisch Fietsen zonder zorgen

De elektrische fietsen van Forza Fietsen vind je door heel Nederland. Zo kun je tegenwoordig terecht in Nunspeet, Eindhoven, Woerden, Papendrecht en Roden. Bij Forza Fietsen vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Zo word je niet alleen in een E-bike Testcenter geadviseerd; ook aan huis komen we langs voor advies op maat en een gratis proefrit. We luisteren graag naar je wensen, zodat je uiteindelijk met een e-bike naar huis gaat waar je jaren mee vooruit gaat. Bij Forza Fietsen zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw e-bike perfect bij je past. Bekijk alvast welk E-bike Testcenter bij jou in de buurt zit. Onze e-bikeadviseurs staan alvast voor je klaar.

Voor iedereen een elektrische fiets

Elk jaar groeit de collectie elektrische fietsen bij Forza Fietsen. We blijven vernieuwen en innoveren. Zo kan Forza Fietsen garanderen dat jij op de beste e-bike van Nederland rijdt. We hebben elektrische fietsen voor iedereen: of je nou een e-bike met een lage instap wil, graag kinderen meeneemt op de fiets of je e-bike gebruikt voor woon-werkverkeer en plezierritjes: Forza Fietsen voorziet je van dé perfecte e-bike. Niet alleen in onze brochure vind je de gehele collectie elektrische fietsen, ook op onze website kun je de modellen van Forza Fietsen bekijken. Zo kun je je alvast oriënteren op alle elektrische fietsen die Forza Fietsen heeft.

Ook service voor je elektrische fiets ná de finish

Ook nadat we jouw nieuwe elektrische fiets bij je hebben afgeleverd, staan we voor je klaar. Heb je vragen, opmerkingen of werkt iets niet naar behoren? Forza is altijd in de buurt voor advies en service: in een van onze E-bike Testcenters of op locatie. Onze e-bikespecialisten komen graag, zonder voorrijkosten, langs om je probleem op te lossen. Daarnaast biedt Forza 6 jaar garantie op het frame en er zijn nog veel meer voordelen om jouw e-bike bij Forza Fietsen aan te schaffen. Sluit je aan bij de Happy Family van Forza Fietsen en je weet zeker dat je nog jarenlang fietsplezier zult beleven.

Onze locaties

Hoofd-
vestiging
Nieuw!
E-bike Testcenter Nunspeet

E-bike Testcenter Nunspeet

Ma t/m vr
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Marconiweg 30
8071 RA Nunspeet
Nieuw!
E-bike Testcenter Eindhoven

E-bike Testcenter Eindhoven

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Gabriël Metsulaan 112
5611 SR Eindhoven
E-bike Testcenter Papendrecht

E-bike Testcenter Papendrecht

Maandag
Gesloten
Di t/m vr
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Coornhertstraat 18
3351 GE Papendrecht
Nieuw!
E-bike Testcenter Woerden

E-bike Testcenter Woerden

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Hoge Rijndijk 3d
3449 HA Woerden
E-bike Testcenter Roden

E-bike Testcenter Roden

Maandag
Gesloten
Di t/m vr
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Ceintuurbaan Noord 113
9301 NT Roden
Vraag gratis brochure aan