Servicebeurt

Geef je elektrische fiets een onderhoudsbeurt

Ook na je aanschaf staan we voor je klaar voor service. Forza Fietsen raadt je aan om minimaal eens per jaar jouw e-bike een servicebeurt te geven. Hierdoor houd je de elektrische fiets in topconditie.

Heeft jouw elektrische fiets een onderhoudsbeurt nodig? Vraag dan een servicebeurt aan via het formulier.
Onze e-bikespecialisten komen graag naar je toe om ervoor te zorgen dat jouw e-bike weer fietst zoals op dag één.

Vraag een servicebeurt aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij zijn er voor je

Forza Fietsen staat voor je klaar, altijd. Ben je niet in de gelegenheid om naar het E-bike Testcenter te komen voor een servicebeurt? Geen paniek! Onze e-bikespecialisten rijden dagelijks het hele land door om allerlei servicebeurten aan jouw e-bike uit te voeren. Laat je gegevens achter in bovenstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een Forza Fietsen e-bikespecialist komt dan bij jou aan huis op een moment dat jou uitkomt. Nog een pluspunt aan onze landelijke servicedekking: we rekenen geen voorrijkosten. Dat is de service die je van Forza Fietsen verwacht.

Eerste servicebeurt

Een elektrische fiets vraagt doorgaans meer onderhoud dan een normale fiets. Dit heeft alles te maken met de technische onderdelen van de fiets, zoals de accu en de motor. Het is daarom verstandig om jouw elektrische fiets regelmatig voor onderhoud langs te brengen. Onze gespecialiseerde servicemonteurs kijken je e-bike dan helemaal na. We raden je aan om binnen een jaar na aanschaf een afspraak te maken voor een uitgebreide onderhoudsbeurt.
Je doet dit gemakkelijk via bovenstaand formulier. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wat doen we bij een servicebeurt?

Bij de eerste onderhoudsbeurt kijkt een e-bikespecialist de gehele elektrische fiets na. Zo controleren we de bandenspanning en zorgen we ervoor dat deze weer optimaal is. We stellen de remmen, de versnelling en de spaakspanning voor je af. We checken alle bouten en moeren op de elektrische fiets en we kijken je verlichting na. Zo weet je zeker dat jouw elektrische fiets weer vele kilometers kan maken.

Wanneer een servicebeurt?

Forza Fietsen raadt je aan om regelmatig je elektrische fiets na te laten kijken. Bij veelvuldig gebruik van je elektrische fiets is het verstandig om een servicebeurt in te plannen bij elke 1500 km die je hebt gefietst. Maak je minder gebruik van de elektrische fiets? Dan volstaat eens per jaar ook. Twijfel je of jouw elektrische fiets een uitgebreide servicebeurt nodig heeft? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

 

Waarom een servicebeurt?

Het is verstandig om je elektrische fiets regelmatig te laten nakijken. Dit komt namelijk de levensduur en daarmee ook je fietsplezier ten goede. Doordat je regelmatige checks laat uitvoeren, kun je er zeker van zijn dat jouw e-bike in topconditie is. Zo kun je veel langer genieten van jouw elektrische fiets.

 

 

Houd je elektrische fiets zelf in topconditie

Klein onderhoud om je elektrische fiets in topconditie te houden, kun je zelf uitvoeren. Zo kun je zelf regelmatig de bandenspanning controleren, maak je zo nu en dan je elektrische fiets schoon en verwissel je de verlichting wanneer deze stuk is. Zo weet je zeker dat je te allen tijde veilig de weg op kunt. We hebben alle tips om zelf je elektrische fiets in topconditie te houden gebundeld.

Vraag gratis brochure aan