Waarom Forza

De voordelen van Forza Fietsen

Waarom kies je voor een elektrische fiets van Forza Fietsen? De voordelen van Forza Fietsen zijn dat zij combineren hun kwaliteit, vakmanschap en service om zo de beste elektrische fietsen te vervaardigen. Met deze combinatie garandeert Forza Fietsen hoge kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Een écht familiebedrijf

Forza Fietsen is een écht familiebedrijf. In 2014 besloten de broers Klaas-Jan, Peter en Hans elektrische fietsen te produceren. Dat begon ooit klein, maar Forza Fietsen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Hoewel Forza Fietsen steeds groter is geworden, is één ding sinds de start onveranderd gebleven: de persoonlijke band met alle Forza Fietsers. Zo helpen we je altijd op weg en staan we voor je klaar met koffie én advies.

Tot 6 jaar garantie

Met een elektrische fiets van Forza Fietsen haal je hoge kwaliteit in huis. We maken uitsluitend gebruik van de beste onderdelen zodat we jou een onvergetelijke fietservaring kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met jouw e-bike, dan kun je altijd terugvallen op onze uitgebreide garantie. Bij ons krijg je namelijk tot wel 6 jaar garantie op de vaste onderdelen van jouw elektrische fiets.

Gratis thuisbezorgd

Wanneer jij jouw droomfiets hebt gevonden, bezorgen onze eigen e-bike experts hem gratis voor je aan huis. De e-bike expert loopt samen met jou de elektrische fiets na. Je krijgt een uitgebreide uitleg en je maakt nog een proefrit: zo wordt de e-bike perfect afgesteld naar jouw wensen. Nu kun je veel en veilige kilometers maken op je nieuwe elektrische fiets.

Direct leverbaar

Met de unieke service van Forza Fietsen heb jij in mum van tijd jouw nieuwe e-bike thuis. Onze elektrische fietsen zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft dus niet weken te wachten op je nieuwe aanwinst, maar je kunt direct genieten van de fijnste fietstochten.

Service aan huis zonder voorrijkosten

Ook na de aanschaf staan wij voor je klaar. Werkt iets niet naar behoren of heb je een vraag? Geen zorgen; onze monteur komt graag bij je langs om je weer veilig de weg op te laten gaan.

Proefrit aan huis

Waar je ook woont: bij Forza Fietsen kun je altijd een proefrit maken. Onze e-bikeadviseur komt graag naar jou toe. Met een groene bus vol elektrische fietsen kun je altijd een proefrit maken op jouw favoriete model. Je test niet alleen of de e-bike past bij jou, maar ook hoe hij fietst in jouw eigen omgeving.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan