Elektrische fiets leasen

Leaseaanvraag e-bike

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
MM slash DD slash JJJJ

Lease jouw elektrische fiets van Forza

Wil je een elektrische fiets leasen? Dat kan! Voordat wij je onze leasemogelijkheden kunnen aanbieden, zijn wij verplicht een toetsing van jouw kredietwaardigheid uit te voeren. Zodra wij dit succesvol met een positief resultaat hebben uitgevoerd, zullen wij direct overgaan tot levering op de afgesproken datum en het tijdstip.

 

Rente en aflossing

Geld lenen kost geld. Je bent gedurende de looptijd rente en aflossing verschuldigd over het geleasde bedrag. Het rentepercentage zal altijd volgens de actuele standen worden aangeboden. Tussentijds aflossen is bij ons mogelijk, zonder boetes of sancties. Heel prettig en voordelig: zoals het hoort.

Voordelen van leasen

Wanneer je een elektrische fiets van Forza least, profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst kun je enorm veel geld besparen met een e-bike. Een elektrische fiets is namelijk een stuk goedkoper in gebruik dan bijvoorbeeld een auto of scooter. Zo hoef je voor een elektrische fiets geen verplichte verzekering af te sluiten of veel brandstof te betalen. Wanneer je een elektrische fiets gaat leasen, ben je ook geen groot bedrag in één keer kwijt: ook met een minder groot budget kun jij op de mooiste e-bike fietsen.

Hoe werkt dat, een elektrische fiets leasen?

Wanneer je een e-bike least, betaal je een vast bedrag per maand. Met deze constructie huur je eigenlijk een e-bike. Het werkt eigenlijk hetzelfde als de private lease voor een auto. Wanneer je een e-bike gaat leasen, moet je een kredietwaardigheidscheck uitvoeren, zodat je zeker weet dat je de maandelijkse kosten kunt betalen. We vertellen in dit artikel nog meer over het leasen van een elektrische fiets.

Vraag gratis brochure aan