Proefrit aan huis

Vraag een gratis proefrit aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
MM slash DD slash JJJJ

Maak een afspraak voor een proefrit aan huis

Ben je enthousiast over de e-bikes van Forza Fietsen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefrit aan huis. Een e-bikespecialist van Forza Fietsen komt graag naar je toe voor een gratis thuisdemonstratie van de elektrische fietsen zodat je kunt ervaren welk type e-bike het best bij jou past. Zo kun je in je eigen omgeving kennis maken met de elektrische fietsen van Forza Fietsen. Jouw adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuze door je te voorzien van goed advies. Aansluitend aan het adviesgesprek maak je één of meerdere proefritten op jouw favoriete modellen. 

Fiets testen in winkel

Ook is er bij Forza de mogelijkheid om in een fietsenwinkel een elektrische fiets te testen. Het voordeel hiervan is dat je de e-bike soms gelijk mee naar huis kunt krijgen als deze op voorraad is. De E-bike Testcenters van Forza bevinden zich in Nunspeet, Roden, Eindhoven, Papendrecht en Woerden. Maak een afspraak in de winkel door te bellen naar 0341-217017 of kom gewoon even langs; de koffie en onze collectie e-bikes staat voor je klaar!

Voordelen van een proefrit en adviesgesprek aan huis

Je kunt natuurlijk naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt komen voor advies en een gratis proefrit, maar we komen ook graag bij je aan huis. Een proefrit en adviesgesprek aan huis heeft veel voordelen. Zo kun je de elektrische fiets testen in je eigen omgeving: de plek waar je de e-bike ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Zo kun je de e-bike goed testen. We komen langs op een moment dat voor jou schikt. Dagelijks rijden onze e-bikeadviseurs het hele land door met een bus vol fietsen.

Vraag gratis brochure aan