Als beste getest

Forza Florence beoordeeld met een 8,8 bij de AD Schoolfiets Test

De jeugd weet het al langer, maar nu is er ook een cijfer aan gekoppeld: de Forza Florence wordt met een 8,8 beoordeeld bij de AD schoolfiets test. Deze elektrische fiets is door tal van jongeren getest en krijgt score waar wij erg trots op zijn.

Forza Vieri als best getest bij de AD Fietstest

De elektrische fietsen van Forza zijn uitvoering getest door een panel. De panelleden reden met lekker weer een uitdagend parcours en na twee testdagen kwam er een winnaar uit de bus: De Forza Vieri wordt in 2019 door de AD Fietstest als best getest. Hier zijn we ontzettend trots op!

Forza Ventura scoort een 7,4 bij de AD Fietstest

De stijlvolle Forza Ventura heeft een prachtig cijfer behaald bij de AD Fietstest. We snappen wel waarom de testers zo’n fan waren van deze e-bike, want zeg nou zelf: hier wil je toch een mooie tocht mee maken? De Ventura kreeg het mooie cijfer 7,4!

Test alle elektrische fietsen van Forza Fietsen nu zelf!

Maak gratis een proefrit bij jou thuis of in onze E-bike Testcenter te Nunspeet!

Winnaar ‘overall score’ Elektrischefietsen.com

Onlangs is Forza Fietsen door elektrischefietsen.nl beoordeeld en zijn we als beste uit de test gekomen. We zijn enorm trots op dit mooie resultaat dat we graag met je delen. In maar liefst twee categorieën elektrische fietsen kwam Forza Fietsen als beste uit de test.

Winnaar ‘Prijs/Kwaliteit’ van Elektrischefietsen.com

Met gepaste trots mogen we meedelen dat we bij de categorie ‘prijs/kwaliteit’ van de fietstest van elektrischefietsen.com ook verkozen zijn tot winnaar! We zijn enorm trots op dit mooie resultaat.

Test alle elektrische fietsen van Forza nu zelf!

Maak gratis een proefrit bij jou thuis of in onze E-bike Testcenter te Nunspeet!

Vraag gratis brochure aan