Werken bij Forza

Sluit je aan bij dé e-bikefamilie van Nederland

Forza is dé e-bikefamilie van Nederland. Als een van de grootste e-bikespecialisten spelen wij in op een alsmaar groeiende markt, want steeds meer mensen ruilen hun stalen ros in voor een elektrisch exemplaar. Om iedereen te kunnen voorzien van een elektrische fiets zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons enthousiaste team te versterken. Ben jij op zoek naar een toffe baan in een groeiende organisatie? Kom dan werken bij Forza en laat jouw talent gelden in dit gezellige, maar hardwerkende familiebedrijf.

Een functie die bij jouw kwaliteiten aansluit

Forza is een van de grootste e-bikespecialisten in Nederland. Het familiebedrijf begon in 2014 aan een keukentafel in Nunspeet. Niet veel later opende hier ook het eerste E-bike Testcenter en de fabriek. Sindsdien is Forza alleen maar gegroeid: intussen zijn er al vier E-bike Testcenters in Nederland. Ook zijn we dagelijks op de weg te vinden om nieuwe fietsers te enthousiasmeren. Die enorme groei zorgt ervoor dat we altijd nieuwe collega’s verwelkomen in verschillende disciplines om zo iedereen de weg op te helpen.

Stage lopen? Kom werken bij Forza

Wil jij jouw carrière goed starten en ben je op zoek naar een stage om nog meer te leren over jouw vakgebied? Kom werken bij Forza. Onze stages kun je vinden op werkenbijforzafietsen.nl.

Open sollicitatie

Met jouw talent kun je ons gemotiveerde team aanvullen. Ben jij service- en klantgericht en wil jij er alles aan doen om de klant 100% tevreden zien vertrekken? Bekijk dan alle vacatures en ontdek of er een functie tussenzit die perfect bij jou past. Zit er geen vacature bij die aansluit op jouw kwaliteiten, maar denk jij dat je Forza Fietsen nog meer kunt laten groeien? Schroom niet en stuur een open sollicitatie met jouw motivatie. We horen graag van je.

Vraag gratis brochure aan