Service en onderhoud

Vraag een servicebeurt aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Forza Fietsen helpt je graag

Heb je vragen over de elektrische fietsen van Forza Fietsen? Of wil je wat weten over onze service, de vrijblijvende proefrit aan huis of iets anders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Tip: bekijk ook onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bel: 0341-21 70 17.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen over de elektrische fietsen van Forza hebben wij voor je gebundeld in categorieën. Staat je vraag er toch niet tussen? We staan voor je klaar om ‘m te beantwoorden.

Handleiding

Bij jouw e-bike krijg je een handleiding, zodat je precies weet hoe de fiets werkt. Wij raden aan om de gebruikershandleiding die je bij jouw e-bike hebt gekregen, goed door te lezen en te volgen. Maar wist je dat onze handleidingen ook online staan? Handig voor als je onderweg bent of als je het boekje even niet zo snel bij de hand hebt.

Forza Fietsen instructievideo’s

Ontdek de handige instructievideo’s van Forza Fietsen. We leggen je alles uit over de juiste manier van gebruiken, afstellen en onderhouden.
Op de pagina instructievideo’s kun je meer instructievideo’s vinden.

Lease jouw elektrische fiets van Forza

Bij Forza Fietsen kun je gemakkelijk een elektrische fiets leasen, zowel zakelijk als privé. Wil jij weten wat jouw opties zijn? Doe dan de kredietwaardigheidscheck.

Vraag gratis brochure aan