Vakmanschap

Hoge kwaliteit door vakmanschap

Een elektrische fiets van Forza Fietsen maakt een hele reis voordat de e-bike bij jou aan huis geleverd wordt. De hoge kwaliteit van onze e-bikes kunnen we elke keer weer garanderen dankzij het vakmanschap waarmee de e-bikes vervaardigd worden. Het hele proces – van tekening tot levering – lees je hier.

Hoge kwaliteit begint bij de tekentafel

Een elektrische fiets wordt ontworpen aan de tekentafel. Zo maken onze eigen Forza Fietsen designers een eerste schets. Het type frame, de kleuren en bijvoorbeeld de handvatten worden hier bedacht en getekend. Tijdens dit proces staat de fietser altijd centraal. Zo kunnen we een elektrische fiets maken die er niet alleen heel mooi uitziet, maar ook nog eens comfortabel rijdt.

Hoogwaardige materialen

Zodra het ontwerp van de elektrische fiets is goedgekeurd, maken we een prototype. We testen uitgebreid verschillende materialen. Hierdoor kunnen we goed testen welke materialen het meest geschikt zijn. Wanneer het team de perfecte elektrische fiets heeft, kunnen we beginnen met produceren. De elektrische fietsen worden in de fabriek in Nunspeet door een gespecialiseerd team in elkaar gemonteerd. Daarna gaat de e-bike nog door drie verschillende kwaliteitsrondes. Zo kunnen we echte kwaliteit garanderen.

Met trots tentoongesteld

De elektrische fiets is af! Je kunt al onze elektrische fietsen bekijken in onze E-bike Testcenters. Zowel in Nunspeet als in Eindhoven, Roden, Woerden en Papendrecht kun je terecht om alle elektrische fietsen met eigen ogen te bekijken. Daarnaast kun je in onze filialen ook een proefrit maken. Met een proefrit ervaar je zelf de kwaliteit en het vakmanschap waarmee deze e-bikes zijn gemaakt. Lukt het niet om naar een E-bike Testcenter te komen? Geen probleem. We komen met plezier bij je langs voor een gratis proefrit aan huis. Onze e-bikeadviseur geeft je graag persoonlijk advies, zodat jij binnenkort op een hoogwaardige e-bike fietst.

Vraag gratis brochure aan