Forza Selections

 

De Forza Selections

Wil je de ideale e-bike te vinden die perfect bij je past? Dit kan met de Forza Selections. We hebben een selectie van de beste elektrische fietsen samengesteld, zodat je snel en gemakkelijk de beste opties voor je behoeften kunt ontdekken. We hebben e-bikes voor iedereen, of je nu een stadsfietser bent die op zoek is naar een wendbare fiets voor dagelijks gebruik of een avontuurlijke fietser die de voorkeur geeft aan een heuvelachtig gebied. Kies uit ons aanbod en vind vandaag nog jouw ideale elektrische fiets!

Premium Selection

Premium Selection

Ben je op zoek naar net iets meer comfort? Geen zorgen. De Forza Premium Selection bestaat uit een selectie van onze stadsfietsen met de accu geïntegreerd in de achterdrager. Net even dat beetje extra. Dat is wat de Premium Selection je biedt.

Diamond Selection

Genieten van de hoogste kwaliteit die Forza te bieden heeft? Ook dit is mogelijk. De Diamond Selection is een reeks Forza e-bikes waarvan het frame de accu bevat, wat ze uiterst exclusief maakt. Naast het feit dat deze elektrische fietsen een aerodynamisch ontwerp hebben, bieden ze ook het meeste comfort.

Diamond Selection
Urban Selection

Urban Selection

Een city e-bike is precies wat je nodig hebt om in het dagelijks leven ontspannen van A naar B te komen. Forza denkt met je mee, de Urban Selection bestaat uit betrouwbare e-bikes die van alle gebruiksgemakken voorzien zijn. Deze fietsen zijn standaard uitgerust met een transportvoordrager en een stuurslot. Dit zorgt ervoor dat de e-bikes uit de Urban Selection ideaal zijn voor het vervoeren van bagage, bijvoorbeeld een schooltas. De perfecte elektrische fiets voor woon-werkverkeer, een snelle boodschap of je reis naar school.

Comfort Selection

Als je wil genieten van het comfort, gemak en de veiligheid van een elektrische fiets met extra lage instap, is de Comfort Selection de beste keuze voor jou. Deze selectie bestaat uit e-bikes met een extra lage instap en biedt je optimaal comfort, gemak en veiligheid bij het op- en afstappen. Ook zijn er driewielers in de Comfort Selection. Door middel van de hoogwaardige onderdelen geniet je tevens van comfortabele en veilige fietsritten.

Comfort Selection
Budget Selection

Budget Selection

Een e-bike aanschaffen is voor velen al best een smak geld. Forza snapt dat, daarom Introduceert Forza hierbij de Budget Selection. Een selectie van goedkope e-bikes met de kwaliteit die je van Forza gewend bent. De Budget Selectie bestaat uit onze instapmodellen, kwalitatief goede e-bikes die gewoon doen wat ze moeten doen, je van A naar B brengen.

Vraag gratis brochure aan