Comfort selection

Genieten van extra comfort: de Comfort selection

Als je wil genieten van het comfort, gemak en de veiligheid van een elektrische fiets met extra lage instap, is de Comfort Selection de beste keuze voor jou. Deze selectie bestaat uit e-bikes met een extra lage instap en biedt je optimaal comfort, gemak en veiligheid bij het op- en afstappen. Door middel van de hoogwaardige onderdelen geniet je tevens van comfortabele en veilige fietsritten.

Comfort selection
Nét dat beetje extra

Stabiel de weg op

Als je het gevoel hebt dat fietsen wat moeilijker wordt en je niet meer de beweeglijkheid en stabiliteit hebt die je vroeger bezat? Dan is de Forza Essenze met haar lage instap ook een fijne keuze. Deze fiets biedt comfort, gemak en veiligheid. Als de stabiliteit echt een probleem wordt, dan is een elektrische driewielerfiets een goede oplossing. De elektrische driewieler van Forza zorgt ervoor dat je met vertrouwen nog een poos veilig en gemakkelijk kunt fietsen als fietsen een behoorlijke uitdaging is geworden.

De gemakkelijke Essenze

Als je wil genieten van het comfort, gemak en de veiligheid van een elektrische fiets met extra lage instap, is de Forza Essenze Comfort de beste keuze voor jou. Deze unieke e-bike met lichtgewicht aluminium gebogen frame, heeft een extra lage instap en biedt je optimaal comfort, gemak en veiligheid bij het op- en afstappen. Door middel van de hoogwaardige onderdelen geniet je tevens van comfortabele en veilige fietsritten.

De driewieler Essenze

De elektrische driewieler van Forza Fietsen geeft je het fietsplezier weer terug. De extra wielen op een elektrische driewieler zorgen voor meer balans en stabiliteit waardoor je weer mobiel wordt. Daarnaast is er voor gezorgd dat de e-bike uitgerust is met hoogwaardige onderdelen voor veilige en comfortabele ritten.

Comfort selection: Essenze en Essenze driewieler

Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Essenze Voorwielmotor

Essenze Voorwielmotor

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Vraag gratis brochure aan