Urban selection

Hét ideale vervoersmiddel in de stad: Ontdek de e-bikes uit de Urban Selections

Een city e-bike is precies wat je nodig hebt om in het dagelijks leven ontspannen van A naar B te komen. Forza denkt met je mee, de Urban Selections bestaat uit betrouwbare e-bikes die van alle gebruiksgemakken voorzien zijn. Deze fietsen zijn standaard uitgerust met een transportvoordrager en een stuurslot. Dit zorgt ervoor dat de e-bikes uit de Urban Selections ideaal zijn voor het vervoeren van bagage, bijvoorbeeld een schooltas. Perfect voor woon-werkverkeer, een snelle boodschap of je reis naar school.

Urban selection
Dé ideale city e-bikes

Dé Ideale city e-bike

Eerder werd dit model vaak de omafiets genoemd, tegenwoordig gaat deze door het leven als transportfiets. Ook zijn er steeds meer kleuren beschikbaar zo was de omafiets niet standaard alleen in zwart verkrijgbaar, maar zijn er met de tijd steeds meer opvallende kleuren. De ontwikkeling heeft namelijk niet stilgestaan, de mogelijkheden zijn alleen maar uitgebreider, denk bijvoorbeeld aan een transportfiets in een elektrische uitvoering. Bij het uitzoeken van een elektrische transportfiets zijn er veel mogelijkheden en de keuze is groot. Wij leggen je daarom uit waarop je moet letten bij het kiezen van een fiets en waarom een transportfiets wellicht perfect past bij jouw levensstijl.

De stijlvolle Viela Nero

Tijdloos en stijlvol, dat is de Viela Nero, verkrijgbaar in Voorwiel- en Middenmotor. Een elektrische transportfiets voor dames. De vormgeving is trendy en gestileerd, gericht op jong en oud. De retro elektrische fiets is uitgerust met een comfort zadel, eenvoudig verstelbaar, ergonomisch gevormde handgrepen, geïntegreerde achterverlichting, een lichtgewicht aluminiumframe en een lcd-scherm waarop afstanden, snelheid en de actieradius worden weergegeven.

De stoere Vieri Nero

Retro en stijlvol, dat is de Vieri Nero: de elektrische transportfiets voor heren, verkrijgbaar in Voorwiel- en Middenmotor. De e-bike heeft een lichtgewicht frame en is uitgerust met hoogwaardige onderdelen voor comfortabele én veilige fietsritten. Neem je bagage mee op het rek voorop en kom nooit meer oververhit aan op je afspraak.

Urban selection: Viela en Vieri Nero

Viela Nero Middenmotor

Viela Nero Middenmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Voorwielmotor

Viela Nero Voorwielmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Middenmotor

Vieri Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Voorwielmotor

Vieri Nero Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd

Vieri Nero van Forza als best getest bij de AD Fietstest

De elektrische fietsen van Forza zijn uitvoering getest door een panel. De panelleden reden met lekker weer een uitdagend parcours en na twee testdagen kwam er een winnaar uit de bus: De Forza Vieri werd in 2019 door de AD Fietstest als best getest. Hier zijn we ontzettend trots op! De Urban Selections van Forza bestaan dus uit geweldige elektrische fietsen.

Vraag gratis brochure aan