Fietstest.nl AD

Fietstest.nl AD winnaar

Fietstest.nl AD | Uitstekend! Forza Florence de ultieme schoolfiets op waarde geschat, met een 8,8!

 

Jouw fantastische elektrische schoolfiets nu beoordeeld met een cijfer waar je op school hard voor zal moeten strijden! Forza Fietsen laat haar concurrenten ver achter zich en scoort een prachtige tweede plaats met de AD fietstest.nl

Fietstest.nl, dat samenwerkt met het AD heeft een aantal elektrische schoolfietsen laten testen door een onafhankelijk panel van scholieren. De fietstest panelleden waren lyrisch over de Forza Florence:

Pluspunten:

  • Krachtige ondersteuning
  • Comfortabele fiets
  • Duidelijk display

Minpunten:

Gewoon geen minpunten als eindresultaat. Fantastisch resultaat. Deze elektrische schoolfiets wil jij hebben.

Vraag jouw proefrit aan huis aan: Probeer de Florence nu uit

Enkele bevindingen van de AD fietstest.nl pannelleden:

“Hele mooie damesfiets die ook totaal geschikt is voor mannen. Fijne handvaten en comfortabel zadel. Deze elektrische fiets trekt heel snel en soepel op met weinig geluid! Je kan heel snel met deze fiets. Heel veel extra handige functies, bijv. een USB aansluiting waaraan je jouw telefoon kunt opladen. Uitgerust met een heel mooie display! Geschikt voor alle afstanden en ziet er bovendien heel mooi uit! Als je een elektrische fiets zoekt om mee te fietsen is deze fiets sowieso een aanrader en zeker weten de moeite waard om hem even te testen!”

“Hij gaat supersnel en rijd superfijn fijn zadel en goed grip op de handvaten en de remmen werken ook echt super.”

“Ik zou de fiets zeker halen omdat de kleur is mooi, en hij fiets super fijn. Alles is lekker duidelijk en je kon ook goed bij de bel.”

 

Lees hier het artikel: ‘de elektrische schoolfiets voor jou

Vraag gratis brochure aan