Elektrische schoolfiets

De elektrische schoolfiets voor jou

Ga jij dagelijks op de fiets naar school? Afhankelijk van waar je woont in Nederland kan de afstand tussen huis en school flink oplopen. Met een elektrische fiets kun jij vol energie aan je schooldag beginnen en wordt het naar school fietsen een fluitje van een cent. Tegenwind en lange afstanden zijn niet langer hinderlijk, met een e-bike ben je snel op school en nog sneller weer thuis waardoor jij meer vrije tijd overhoudt.

Openbaar vervoer, scooter of… een e-bike?

Met een elektrische schoolfiets hoef je nooit meer op de bus, trein of metro te wachten, nooit meer te tanken en ben je net zo snel – of zelfs sneller – weer thuis. Ongeacht het aantal kilometers dat jij dagelijks af moet leggen om op school te komen: met een elektrische fiets ben jij in mum van tijd op je bestemming. Je bent niet langer afhankelijk van reguliere bustijden en je kunt een hoop geld besparen omdat je niet langer je brommer of scooter vol hoeft te gooien met benzine. Een e-bike is een eenmalige investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Vergeleken met de jaarlijkse kosten voor een busabonnement of jouw scooter is een e-bike een slimme investering.

Elektrische schoolfiets van Forza

Op onze website vind je diverse modellen elektrische fietsen in verschillende kleuren. Zowel elektrische dames– als herenfietsen met of zonder krat. Deze zogenaamde transportfietsen zijn ontzettend handig voor scholieren. De schooltas, gymtas en alle andere spullen kunnen eenvoudig vervoerd worden in de grote mand die voorop zit. Draag jij jouw tas op je rug en is een mand geen vereiste? Dan hebben we ook andere modellen in ons aanbod die als elektrische schoolfiets volstaan, zoals de Ventura Nero. Een van de nieuwste modellen is de Viela Transporto of de Vieri Transporto. Deze e-bikes zijn favoriet onder schoolgaande fietsers vanwege het toffe uiterlijk en de mand voorop. Ben je er nog niet helemaal uit op welke e-bike jij binnenkort naar school gaat? Vraag dan de gratis brochure aan of maak vrijblijvend een proefrit, zo kun jij testen welke fiets het beste bij jou past.

Over Forza Fietsen

Al onze fietsen worden door Forza Fietsen afgemonteerd met onderdelen van verschillende kwaliteitsmerken zoals Shimano, AXA en Hesling. Bovendien wordt elke fiets aan drie stevige kwaliteitscontroles onderworpen, alvorens hij in de verkoop gaat. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Tevens krijg je op een Forza e-bike tot wel 6 jaar garantie. Bij aflevering wordt de fiets op jouw ingesteld, zodat jij comfortabel naar school kunt fietsen.

Gratis proefrit bij jou thuis

Het kopen van een elektrische fiets is een grote investering voor jou of je ouders. Maak daarom een gratis proefrit bij jou thuis! Zo kun jij alvast een stukje fietsen op een elektrische schoolfiets naar keuze en voel je meteen of de fiets bij jou past. Onze e-bikespecialisten komen graag naar jou toe voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag gratis brochure aan