Forza E-bike zakelijk leasen

Een Forza e-bike zakelijk leasen

De elektrische fiets, het vervoersmiddel wat korte autoritjes kan vervangen. Inmiddels zien we steeds meer e-bikes in het straatbeeld. Waar we voorheen de auto pakte naar werk, kiezen we nu voor de fiets of e-bike. Dit is niet alleen beter voor je portemonnee op de lange termijn, maar het zorgt er ook voor dat je meer beweegt.

Een e-bike is niet goedkoop, het loopt al snel op tot duizenden euro’s. Nu snappen wij dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Voor hen hebben we goed nieuws! Schaf je e-bike aan met een zakelijke fietslease en betaal een vast laag maandbedrag, inclusief service, onderhoud en verzekering. Een e-bike zakelijk leasen was nog nooit zo aantrekkelijk. Het is perfect voor als je niet het aankoopbedrag op je rekening hebt staan, maar wel wilt overstappen naar een e-bike.

 Wat moet je doen?

Je wilt een e-bike leasen, maar waar begin je? Je start met het oriënteren, kies de Forza E-bike die het best bij jou past. Bijvoorbeeld, op de route naar je werk zijn veel heuvels, dan is een middenmoter interessant voor je. Zo kan jij jouw perfecte e-bike zelf samenstellen. Sluit vervolgens een zakelijk lease af, dit kan via je werkgever. Zo heb je een elektrische fiets van de zaak, die niet alleen voor je werkgever goedkoper is, maar ook voor jou. Nog meer voordelen? Ja, die zijn er! Dankzij het fietsplan van Forza Fietsen kun je elke elektrische fiets in ons assortiment leasen. Dat is nog eens luxe!

Ben jij ook benieuwd naar de Forza E-bike die bij jou past? Bekijk hier ons aanbod

 

Voordelen van leasen

Wanneer je zakelijk een elektrische fiets van Forza least, profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst kun je enorm veel geld besparen met een zakelijke lease regeling. Een elektrische fiets zakelijk leasen is namelijk een stuk goedkoper. Verder hoef je voor een e-bike geen verplichte verzekering af te sluiten of veel brandstof te betalen. Wanneer je een elektrische fiets gaat leasen, ben je ook geen groot bedrag in één keer kwijt: ook met een minder groot budget kun jij op de mooiste e-bike fietsen.

 

Een e-bike van de zaak, hoe werkt dat

Een zakelijke Forza E-bike leasen werkt als volgt: jouw werkgever sluit zich aan bij Lender & Sender of Fietsflex. Dit zijn vergelijkbare diensten als Lease a bike, maar dan betrouwbaarder en aangesloten bij Forza. Zorg dat jouw werkgever zich aansluit bij een van deze partijen. Alleen zo kan er een e-bike regeling voor werknemers beschikbaar gesteld worden via Forza. Vervolgens is het tijd om een Forza E-bike uit te zoeken. Je bent van harte welkom in onze E-bike Testcenters te Nunspeet, Papendrecht, Woerden, Roden en Eindhoven om alle elektrische fietsen gratis en vrijblijvend uit te proberen.

Door het leasen van een e-bike bespaar je niet alleen reistijd, je komt ook niet voor onaangename verrassingen te staan. De e-bike leaseprijs dekt niet alleen de e-bike zelf, maar ook pech, onderhoud en diefstal.

Wil je toch meer informatie over privé leasen? Lees hier het artikel

 

 

 

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan