Privé een e-bike leasen

Privé een e-bike leasen

Een e-bike leasen hoeft niet via de werkgever te gaan, want je kunt jouw e-bike nu ook privé leasen. Voor een vast bedrag per maand geniet jij van de comfortabele e-bikes van Forza Fietsen. Wil je meer weten over het leasen van een e-bike? Lees dan gauw verder.

Wat houdt het leasen van een e-bike in?  

Wanneer je een elektrische fietst least, betaal je een vast bedrag per maand. Voor dat vaste bedrag per maand heb je een gloednieuwe e-bike en zijn ook veel onverwachte kosten gedekt. Denk hierbij aan de jaarlijkse servicebeurt. De kosten voor zo’n servicebeurt zijn namelijk al berekend in jouw leasebedrag. Zo kom je tijdens de loopduur van jouw contract niet voor verrassingen te staan. Wel zo makkelijk, toch?

De voordelen van particulier leasen 

Er zijn veel voordelen op te noemen voor het leasen van een elektrische fiets. Misschien zijn de volgende voordelen ook voor jou van toepassing. 

  1. Geen grote uitgave. Het aanschaffen van een elektrische fiets is niet hetzelfde als het kopen van een softijsje. Een e-bike is een behoorlijke uitgave. Met particulier leasen heb je dat probleem niet. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor jouw elektrische fiets. Zo hoeft je niet ineens een grote uitgave in één keer te doen. Zo wordt elektrisch fietsen voor iedereen mogelijk gemaakt. 
  2. Goedkoper dan een auto. Ben je aan het twijfelen tussen het leasen van een auto of een elektrische fiets? Het leasen van een e-bike is stukken goedkoper. Daarnaast betaal je bij een auto ook nog eens brandstof, terwijl een elektrische fiets alleen af en toe wat stroom nodig heeft om de accu op te laden. 
  3. De keuze is reuze. Dankzij het fietsplan van Forza Fietsen kun je elke elektrische fiets in ons assortiment leasen. Dat is nog eens luxe! 

Voorwaarden private lease van een e-bike

Je kunt niet zomaar een elektrische fiets leasen als particulier. Voordat je een e-bike gaat leasen, moet je een kredietwaardigheidstoetsing invullen. Dit doe je zodat jij geen leasecontract afsluit die je eigenlijk niet kunt betalen. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de leasemaatschappij. Je kunt gemakkelijk zo’n kredietwaardigheidstoetsing invullen en checken of jij in aanmerking komt voor private lease.

Laat je adviseren over privé een e-bike leasen

Onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van alle informatie omtrent de private lease van een e-bike. Misschien heb je nog vragen over het leasen van een e-bike of wil je precies weten hoe het in z’n werk gaat. Je kunt gemakkelijk binnenlopen bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een adviesgesprek aan huis door te bellen naar 0341 – 217 017.

Vraag gratis brochure aan