Fietsplan

Een elektrische fiets via een Fietsplan kopen?

Het bedrijfsfietsplan is afgeschaft op 1 januari 2015. Het is vanaf nu mogelijk om een elektrische fiets met de bekende belastingvoordelen aan te schaffen onder de zogenaamde werkkostenregeling, afgekort WKR. Binnen deze regeling is het voor de werknemer mogelijk om een fiets aan te schaffen en dat te voldoen uit het brutosalaris. Let op! Voor de werkgever zijn er bepaalde spelregels aan verbonden, informeer bij jouw werkgever voor de opties.

Wat zijn de voordelen van een Fietsplan?

Forza Fietsen is aangesloten bij Nationale Fietsplan (NFP), Nationale Fietsprojecten en Bedrijfsfietsen Nederland. Dit zijn projecten die opgestart zijn om met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Daarnaast is het voordeel voor jou dat je een fantastische elektrische fiets van Forza Fietsen kunt aanschaffen met belastingvoordeel via jouw werkgever. Je profiteert van nog meer voordelen, want met een elektrische fiets heb je minder brandstofkosten en ook niet geheel onbelangrijk; je draagt bij aan een beter milieu door elektrisch fietsend naar het werk te gaan.

Met al deze voordelen op een rij kun je niet achterblijven. Bekijk het aanbod fietsen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Forza Fietsen werkt met vrijwel alle Fietsplannen

Elk fietsplan binnen Nederland werkt samen met Forza Fietsen. Vraag onze e-bikeadviseurs naar de voorwaarden en spelregels. Probeer de elektrische fietsen van Forza Fietsen uit bij het E-bike Testcenter aan de Marconiweg 30 in Nunspeet of maak een afspraak. Onze e-bikeadviseurs komen graag bij je langs voor een proefrit aan huis.

 

Op zoek naar jouw nieuwe bedrijfsfiets?

Je vindt jouw nieuwe fiets van de zaak in onze brochure. Onze brochure kun je gemakkelijk gratis aanvragen. Je ontvangt ‘m snel in de brievenbus zodat je op je gemak alle e-bikes kunt bekijken.
Maak een gratis proefrit bij jou thuis of kom naar ons E-bike Testcenter.

Vraag gratis brochure aan