Driewieler met trapondersteuning

Een driewieler met trapondersteuning

Heb je het gevoel dat je niet meer helemaal stabiel fietst op een normale fiets? Gaat het fietsen je wat zwaarder af dan voorheen? Misschien is het een idee om te kijken of een driewieler met trapondersteuning iets voor jou is. Forza Fietsen heeft deze  driewielers met elektrische trapondersteuning in het assortiment.

De voordelen van een elektrische driewielfiets

Een elektrische driewielfiets biedt veel voordelen voor mensen die door verschillende problemen het plezier in fietsen zijn verloren. Met name wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer stabiel op een normale fiets zit en fietsen steeds zwaarder wordt. Doordat een elektrische driewielfiets voorzien is van een motor, kun je trapondersteuning tot wel 25 km/u krijgen. Zo wordt fietsen weer een fluitje van een cent.

Fietsen op een driewieler met trapondersteuning

Een driewieler met trapondersteuning fietst anders dan een normale fiets. Ten eerste omdat je wordt geholpen tijdens het fietsen, ten tweede omdat er extra wielen aan de fiets zitten. Hierdoor ervaar je veel meer balans. Het is ook een stuk moeilijker om om te vallen met een elektrische driewieler. Toch kan het eerste ritje op een driewieler een rare gewaarwording zijn. We raden je dan ook zeer aan om eerst een paar keer te oefenen in een rustige omgeving alvorens je de weg op gaat. Hierdoor kun je wennen aan de elektrische driewielfiets en ga je een stuk zekerder de weg op.

Een elektrische driewieler die bij je past

Het meest gangbare model voor een driewielfiets bij Forza Fietsen is de Essenze Comfort. Deze elektrische fiets heeft een lage instap, waardoor op- en afstappen een stuk gemakkelijk gaat. Dit is ideaal voor fietsers die last hebben van heup- en kniegewrichten. Bij Forza Fietsen kun je er echter ook voor kiezen om een andere elektrische fiets aan te passen naar een driewielfiets. De extra wielen zijn daarnaast ook gemakkelijk te demonteren. Wel zo makkelijk wanneer je de e-bike mee wilt nemen op bijvoorbeeld vakantie.

Laat je adviseren

Wil je meer informatie over de elektrische fietsen van Forza Fietsen? Vraag dan de gratis brochure aan. Heb je al een idee welke e-bike jou voorkeur heeft? Laat je adviseren. Onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar. Niet alleen in onze E-bike Testcenters, maar ook bij jou aan huis. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken voor een adviesgesprek en proefrit aan huis. Zo hoef jij de deur niet uit, maar kun je wel onze e-bikes uitproberen. Een e-bikeadviseur komt bij je aan huis met een aantal driewielers met trapondersteuning, zodat jij gelijk – in je eigen omgeving – kunt testen welke elektrische driewieler het best bij je past. Geniet weer zoals het hoort van de vrijheid van fietsen met een driewieler met trapondersteuning van Forza Fietsen.

Vraag gratis brochure aan