Elektrische fiets voor senioren

Weer veilig en comfortabel op de fiets als senior

Ook als senior wil je weer fijn kunnen fietsen. Je wilt graag veilig van A naar B komen. Een normale fiets gaat niet zo snel meer; een elektrische fiets met trapondersteuning biedt dan de oplossing. Een elektrische fiets geeft je weer het idee dat je mobiel en flexibel bent. Je kunt makkelijk bij de kleinkinderen op bezoek of even naar de supermarkt voor een boodschapje. Het leven wordt weer een stuk gemakkelijker wanneer je een elektrische fiets hebt.

Elektrische fiets met extra lage instap

Een elektrische fiets met lage instap bied je weer de stabiliteit en het comfort wat je gewend bent. Doordat je soepel op de fiets kunt stappen voel je je weer veilig. Ook afstappen gaat een stuk gemakkelijker dan op een gewone elektrische fiets. De Essenze met voorwielmotor van Forza heeft een extra lage instap en geeft je weer het gevoel van veiligheid terug op de fiets. Dit is dus een perfecte elektrische fiets voor senioren.

Elektrische driewieler voor senioren

Als senior kun je last krijgen van onstabiliteit. Dan biedt een elektrische fiets met drie wielen de uitkomst. Door de twee extra wielen aan de achterkant gemonteerd kun je weer veilig de weg op. Forza biedt met haar Essenze Driewieler de mogelijkheid om weer veilig te fietsen.

Elektrische fiets voor senioren testen

Dagelijks zijn onze e-bikeadviseurs de weg op met een oriëntatiebus vol met elektrische fietsen door heel Nederland. Je kunt een elektrische fiets van Forza geheel kosteloos aan huis uitproberen. Zo ervaar je hoe het is om op de e-bike te rijden in je eigen vertrouwde omgeving. Vraag een proefrit aan huis aan om zelf weer het comfort en veiligheid van het fietsen te ervaren.
Ook kun je langskomen in een E-bike Testcenter. De 5 verschillende Testcenters zitten door heel Nederland. De koffie of thee staat voor u klaar in Nunspeet, Roden, Eindhoven, Woerden en Papendrecht. Onze e-bikespecialisten verwelkomen u daar graag en willen u weer het veilige, comfortabele gevoel van het fietsen teruggeven!

Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Essenze Voorwielmotor

Essenze Voorwielmotor

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan