Elektrische fiets met mand

Ga voor een elektrische fiets met mand

Een elektrische fiets met mand is uiterst ideaal voor het vervoeren van al jouw spullen. Reizen naar je werk, vrienden of de sportschool verloopt moeiteloos en voelt zelfs als plezier. Neem jij graag op de terugweg een tas boodschappen mee? Geen probleem! Onze transportfiets is speciaal ontworpen voor deze uitdagingen.

Bij je keuze voor een elektrische transportfiets met mand kun je kiezen tussen de voorwiel- of middenmotor uitvoering. De sterke ondersteuning motor van Forza garandeert dat jij met plezier op pad kunt gaan! Geen heuvel is namelijk te hoog en geen wind waait te hard.

Viela Nero, ervaar het zelf

Forza is e-bike familiebedrijf opgericht door 3 broers, aan de keukentafel ontstonden de eerste schetsen en in 2014 opende de broers het eerste Forza Fietsen E-bike Testcenter in het dorp waar ze zijn opgegroeid: Nunspeet. Sindsdien zijn we gigantisch gegroeid en genieten duizenden mensen dagelijks van hun Forza fiets.

In de tussentijd heeft ook Forza een uitvoering van de bekende transportfiets ontworpen. En succesvol – maak kennis met de Viela Nero. Met de Viela Nero reis jij snel en comfortabel van a naar b. Een recreatief rondje fietsen, naar vrienden of je werk doe jij in stijl. Moet je meer vervoeren als normaal? Geen zorgen, deze elektrische fiets met mand maakt het leven allemaal nét iets makkelijker.

De naam transportfiets zegt veel, dit is een fiets speciaal geschikt voor transport. De fiets heeft een extra stevig frame – mede door de dubbele stang. Ook fijn is het stuurslot en dubbele standaard waardoor de Viela Nero nooit zomaar zal omvallen bij het neerzetten.

Midden of voorwiel motor

Onze transportfiets de Viela Nero is verkrijgbaar voor zowel vrouw met een lage instap, als voor man. Zodra je besluit de elektrische fiets met mand mee naar huis te nemen zul je een keuze moeten maken tussen een voorwiel- en middenmotor. Maar wat is nu precies het verschil? Dat leggen we jou uit.

De voorwielmotor is een veel gekozen uitvoering, de motor geeft je het gevoel alsof je vooruit wordt getrokken. Deze motor is een stukje voordeliger als de middenmotor. Deze wordt voornamelijk gekozen door fietsers die kortere afstanden en over vlakke landschappen fietsen.

De middenmotor is een sterkere motor en daardoor geschikter voor langere afstanden en heuvelachtige landschappen. Doordat de motor in het midden is geplaatst is de gewichtsverdeling optimaal. De prijs van de middenmotor ligt hoger als de voorwielmotor. In onze e-bike testcenters kun jij zelf het verschil ervaren, kom gezellig langs!

Elektrische transportfietsen met mand

Viela Nero Voorwielmotor

Viela Nero Voorwielmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Middenmotor

Viela Nero Middenmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Voorwielmotor

Vieri Nero Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Middenmotor

Vieri Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd

Kom je bij ons langs? Of wij bij jou?

Strategisch gelegen door Nederland vind jij meerdere e-bike testcenters waar je altijd welkom bent om onze elektrische fietsen uit te proberen.

Dat de Viela Nero de elektrische fiets met mand is voor jou laten we je graag ervaren, kom langs wanneer het jou uitkomt – een aromatisch bakje koffie staat voor je klaar! Maak je liever een persoonlijke afspraak, dan kan dat uiteraard ook.

Maar ook komen wij graag bij jou langs, je kunt eenvoudig een proefrit aan huis aanvragen.

Vraag gratis brochure aan