Elektrische driewieler fietsen volwassenen

Meer stabiliteit en comfort ervaren op de elektrische fiets kan met een elektrische driewieler. Elektrische driewieler fietsen zijn er bij Forza voor volwassenen. Lees hier wat de voordelen zijn van deze elektrische driewieler fietsen volwassenen en ervaar of deze e-bike bij jou past.

Voordelen elektrische driewieler fietsen volwassenen

Naarmate je ouder wordt of door gezondheidsproblemen niet meer kan fietsen op een gewone fiets, dan is een elektrische driewieler de oplossing. Door het extra wiel ben je veel stabieler op de fiets. Hierdoor is geen enkele rit meer een probleem voor je. Je pakt gemakkelijk de elektrische driewieler voor een ritje naar de supermarkt of voor een langere natuur fietstocht; met deze e-bike kun je alles aan. Het extra wiel biedt stabiliteit maar ook comfort. De elektrische driewieler fiets voor volwassenen heeft ook een extra lage instap. Hierdoor ervaar je nog meer comfort. De lage instap is ongeveer ter hoogte van een stoeprandje en hierdoor stap jij gemakkelijk op de fiets. Net een beetje meer comfort en stabiliteit ervaren? Dit biedt de elektrische driewieler fiets allemaal!

Ontdek de elektrische driewieler van Forza

De elektrische driewieler fiets van Forza, de Forza Essenze, is uitgerust met een krachtige voorwielmotor. Door deze voorwielmotor kom je snel aan op jouw bestemming; met deze driewieler met krachtige voorwielmotor vlieg je bijna naar je bestemming toe. Je kunt zelf het aantal versnellingen uitkiezen bij deze elektrische driewieler. Er is keuze uit 3, 7 of 8 versnellingen. Ook heb je de keuze om zelf je accu uit te kiezen. Zodat je echt de accu kiest die bij jouw fietsritjes past; een grote accu is nodig voor langere afstanden en wanneer je de elektrische driewieler alleen wil gebruiken voor korte ritjes dan is een grote accu niet nodig. De besturing van deze Forza Essenze is te bedienen via het besturingsysteem die je vindt aan je stuur. Zo kun je op het LCD scherm zien hoe hard je rijdt en hoeveel kilometers je al hebt afgelegd.

De Forza Essenze testen

Ben jij al overtuigd dat de elektrische driewieler fietsen volwassen van Forza, de Forza Essenze, echt de perfecte e-bike voor jou zou kunnen zijn? Probeer hem dan eens uit om te ervaren of het inderdaad de beste elektrische fiets voor jou is. Je kunt de elektrische driewieler proberen in een E-bike Testcenter in Roden, Nunspeet, Papendrecht, Woerden of Roden. Daar staan onze e-bikeadviseurs voor je klaar om jou advies te geven over deze driewieler en natuurlijk kun je dan ook de een proefrit maken.
Liever een proefrit maken bij je thuis in de buurt? Ook dit is mogelijk bij Forza. Maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis. Onze e-bikespecialisten komen dan naar je huis met de elektrische driewieler, zodat je deze in je eigen vertrouwde omgeving kunt proberen.

E-bike testcenters

E-bike testcenters

Zoek een Forza E-bike Testcenter in de buurt

Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Essenze Voorwielmotor

Essenze Voorwielmotor

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Vraag gratis brochure aan