Elektrische fiets uitproberen

Een elektrische fiets uitproberen

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe fiets en denk je erover om een elektrische fiets aan te schaffen? De keuze uit de juiste fiets kan lastig zijn en mag ook zeker niet genomen worden voordat je de fiets daadwerkelijk hebt getest! Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onze elektrische fietsen vrijblijvend uit te proberen. Dit kan zowel in onze e-bike testcenter als bij je thuis.

Bezoek het E-bike Testcenter

Forza Fietsen heeft vier E-bike Testcenters waar je alle elektrische fietsen uit ons assortiment vrijblijvend kunt bekijken en uitproberen. Bezoek ons in Nunspeet, Woerden, Roden of Papendrecht en laat je uitgebreid adviseren door een van onze e-bikespecialisten. Je bent van harte welkom en kunt altijd even binnenlopen tijdens onze openingstijden. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken.

In het E-bike Testcenter kun je je uitgebreid laten adviseren over alle mogelijkheden, technische aspecten en verschillen van onze modellen elektrische fietsen. Met behulp van een deskundige fietsadviseur helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van jouw wensen zoeken we de fietsen die het beste bij jou passen zodat je vervolgens een proefritje kunt maken.

Gratis proefrit bij jou thuis

Ben je niet in de gelegenheid om naar een van de E-bike Testcenters te komen of vind je het simpelweg te ver weg? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om de elektrische fietsen van jouw keuze in jouw vertrouwde omgeving uit te proberen. Hoe dat werkt? Vraag gratis onze brochure aan en laat ons weten welke fiets(en) je graag wilt testen. Vervolgens komen wij met onze speciale demonstratiebus bij jou thuis waar je een volledige uitleg krijgt van de door jou gekozen e-bikes. Aansluitend kun je gelijk een proefrit maken: zo ervaar je pas echt welke elektrische fiets het best bij jou past.

Dit is Forza Fietsen

Een elektrische fiets uitproberen is onderdeel van onze service waar wij veel waarde aan hechten. We gaan voor de beste service en willen elektrisch fietsen bereikbaar maken voor iedereen. Dat betekent: advies op maat en scherpe prijzen. Onze fietsen worden rechtstreeks aan de klant geleverd zonder tussenkomst van dealers of tussenhandelaren. Hierdoor krijg je altijd de scherpste prijs. Kies je voor Forza Fietsen, dan kies je voor kwaliteit.

Een elektrische fiets voor iedereen

Dat is onze missie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan diverse modellen elektrische fietsen. Voor dames, heren, scholieren, drie- en vierwielers, mamafietsen, met lage instap, tourfietsen en transportfietsen. Kortom: een elektrische fiets voor iedereen.

Vraag gratis brochure aan