Elektrische fiets heren

Een elektrische fiets voor heren

Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor heren? Dan moet je bij Forza Fietsen zijn! Niet alleen komen een aantal heren e-bikes als beste uit de test, ook komen we geheel vrijblijvend bij je thuis voor een gratis thuisdemonstratie. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets of een sportieve e-bike: we bieden voor elk wat wils.

Ieder type fiets is tegenwoordig te verkrijgen met elektrische ondersteuning. Van transportfietsen tot mountainbikes. Zo ook een elektrische fiets voor heren. Een belangrijk punt waar je op moet letten bij het kopen van een e-bike is het motorsysteem en de positie daarvan. Online bieden we je alle informatie die je nodig hebt, maar we vertellen je er uiteraard graag meer over tijdens een bezoekje aan één van onze E-bike Testcenters.

Woon- werkverkeer of recreatief gebruik

Er zijn vele redenen om een elektrische herenfiets aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor woon- werkverkeer, maar ook voor recreatief gebruik. Met een elektrische fiets leg je eenvoudig lange afstanden af zonder dat je helemaal bezweet op je bestemming komt. Dankzij de elektrische ondersteuning trap je niet alleen vele malen lichter, ook ben je sneller op je eindbestemming. Op een elektrische fiets kun je gemakkelijk een snelheid van 25 kilometer per uur behalen. Een e-bike is dus een goed en gezond alternatief voor het vervoer naar het werk. Met een comfortabele fiets van Forza pak je gegarandeerd vaker de fiets.

Forza elektrische herenfietsen

Elektrische herenfietsen van Forza zijn innovatief, duurzaam, krachtig en betrouwbaar. Iedere fiets is uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Hesling en Shimano. Bovendien ondergaan alle fietsen drie kwaliteitscontroles. We kunnen met een gerust hart stellen dat een e-bike van Forza Fietsen van absolute topkwaliteit is, waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Vraag dan een gratis brochure aan. Hierin worden alle kenmerken van onze elektrische fietsen nader toegelicht.

Veilig en vertrouwd op pad

Met een elektrische fiets van Forza kun je veilig en vertrouwd op pad. Niet alleen doorstaan ze de zwaarste kwaliteitscontroles, je krijgt ook nog eens tot 6 jaar garantie op vaste onderdelen. Ook op losse onderdelen zoals zadel en remmen krijg je tot 3 jaar garantie. Gaat er iets kapot? Wij komen kosteloos bij je thuis om jouw elektrische fiets te repareren. Wil je extra zekerheid of een langere dekking? Je kunt bij ons een voordelige fietsverzekering afsluiten, vraag ons naar de mogelijkheden of sluit direct een verzekering af.

Proefrit aan huis

Werk en hobby’s vragen veel tijd, waardoor het soms lastig is om je goed te oriënteren op een nieuwe fiets. Daarom komt Forza Fietsen bij je thuis. We komen vrijblijvend bij je langs met de door jou uitgekozen modellen, zo kun je de fiets in jouw eigen omgeving uitproberen. Wel zo makkelijk! Of dit nu in Groningen, Delft, Maastricht of Vlissingen is: geen probleem, wij komen naar je toe. Vraag de brochure aan of bekijk de collectie elektrische fietsen online en vraag vervolgens jouw thuisdemonstratie aan.

Vraag gratis brochure aan