Mamafiets elektrisch

Veilig en vlot onderweg met een mamafiets (elektrisch)

De zoektocht naar een betrouwbare mamafiets is erg belangrijk. Vooral wanneer de mamafiets elektrisch is. Je wilt de juiste elektrische fiets kiezen, welke beschikt over alle eigenschappen waardoor jij samen met je kleine veilig jullie doel bereiken. Bij een betrouwbare elektrische mamafiets ervaar je een goed balans zodat stilstaan, maar ook het laden en lossen van boodschappen of je kids vlekkeloos verloopt. Ook is een lage opstap, extra stevige bagagedrager en stabiel standaard essentieel voor een veilige mamafiets.

Uitstekend Balans met de elektrische mamafiets

Wellicht herken je het… dat vervelende moment waarop je fiets een kant op helt. Door onbalans kunnen de e-bike en jij snel in een onprettige situatie belanden. Dit is waarom een mamafiets met een optimaal balans essentieel is voor een veilige betreding van het verkeer. De elektrische mamafietsen van Forza hebben een uitstekend balans, het gewicht is centraal aangebracht waardoor de kans op hellen klein wordt.

Krachtige motor

Reizen met de fiets is soms een flinke uitdaging, met mogelijke harde wind en heuvels voor de boeg kan het vervelend worden. Zodra jij met je kleine van A naar B moet, of gaat genieten van een recreatieve fietstocht wil je dit kunnen doen met een lach op je gezicht. Dat begrijpen we maar al te goed. Om jouw fiets plezier ten alle tijden te kunnen garanderen zijn onze elektrische mamafietsen voorzien van een zeer krachtige motor. Afhankelijk van je keuze hebben onze fietsen een kracht tot maar liefst 80 newtonmeter. Met de elektrische mamafiets van Forza ben je ervan verzekerd dat jij iedere heuvel moeiteloos overbrugt.

Qibbel kinderzitjes

Met de kinderzitjes van Qibbel neem jij je kind veilig en zorgeloos mee op reis. De vijfpuntsgordel is zeer veilig en kan niet door je kindje worden losgemaakt. Bij Forza voeg jij een voor of achterzitje eenvoudig toe aan je fiets, wij monteren het zitje gratis op de elektrische mamafiets. En wil je even geen stoeltje achterop? Met de ontgrendeling haal je het zitje er in een wip weer af. Dat kinderen groeien is een gegeven, daarom is de gordel eenvoudig in hoogte verstelbaar. De zitjes zijn te gebruiken vanaf 9 maanden tot 6 jaar (22kg).

Forza mamafietsen elektrisch

Toscane Originale Middenmotor

Toscane Originale Middenmotor

Benieuwd naar de waarde van je fiets? Damesmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Limited edition
Giulia Performante Nero LE

Giulia Performante Nero LE

Geïntegreerde accu Unisex model
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Middenmotor

Viela Nero Middenmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Ventura Azzurro Middenmotor

Ventura Azzurro Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd

Ervaar de Forza elektrische mamafiets

Foto’s en tekst geven een mooi idee, maar beter is om de fiets in het echt te ervaren. Even aanvoelen, opstappen en een stuk over het asfalt zweven zodat je zelf ervaart wat de Forza mamafiets zo perfect maakt. Wil jij graag een van de Forza mamafietsen in levende lijven ervaren? Bij ons ben je altijd welkom, bezoek één van onze e-bike testcenters of vraag een proefrit aan huis aan.

Vraag gratis brochure aan