21 december 2018

Dit is waarom iedere moeder een elektrische mamafiets wil

Op een zonnige dag is er niets mooiers dan eropuit gaan met je kleintje(s)! Als je kinderen nog te jong zijn om zelf te lopen, is de elektrische fiets de ideale oplossing. Ben jij (bijna) mama en overweeg je om ook een mooie elektrische moederfiets aan te schaffen? Doen! Wij leggen je in deze blog uit waarom.

Dit is waarom iedere moeder een elektrische mamafiets wil

Delen op social media

Veilig de weg op met een elektrische mamafiets

Iedere moeder weet: veiligheid staat altijd voorop. Met een elektrische mamafiets gaan jij en je kindje veilig de weg op. Dit type e-bike is namelijk ontwikkeld met extra aandacht voor de veiligheid, waardoor je zorgeloos op pad kunt. Zo is het sterke frame gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor de elektrische moederfiets ontzettend wendbaar is. Daarnaast zijn elektrische mamafietsen voorzien van een dubbele standaard die extra stabiliteit biedt. Zo blijft je fiets altijd recht overeind!

Een elektrische mamafiets biedt gemak én comfort

Als je nu nog overal heengaat op een reguliere fiets, zul je versteld staan van het gemak dat een elektrische variant biedt! Dankzij de trapondersteuning kom je een stuk sneller en gemakkelijker aan op je bestemming. Als moeder ben je al druk genoeg, dus kies voor gemak met een e-bike! Zo vervoer je jouw kleintjes (en de boodschappen!) moeiteloos van A naar B.

Daarnaast biedt een elektrische moederfiets je bijzonder veel comfort. Zo zijn het zadel en stuur allebei verstelbaar, zodat deze altijd op de juiste stand gezet kunnen worden. Een ander voordeel is de lage instap van de fiets die ervoor zorgt dat je moeiteloos op- en afstapt. Tot slot is de motor van onze elektrische mamafietsen heel stil, zodat je onderweg heerlijk met je kleintje kunt babbelen. 

Jarenlang genieten van een elektrische fiets

Er komt natuurlijk ook weer een tijd dat je kindje te groot is om nog in een fietsstoeltje te zitten. Tegen die tijd haal je de zitjes gewoon weer van de fiets af, en dan profiteer je van een veilige elektrische fiets. Een elektrische mamafiets is extra stevig en veilig voor moeders met kleintjes, maar ook wanneer je enkel nog boodschappen of andere spullen met de e-bike vervoert is het een heerlijk vervoermiddel!

Wil je graag eens een proefrit maken op een elektrische mamafiets om te ervaren welk model bij jou past? Bij ons doe je dat gratis en vrijblijvend bij jou thuis! Maak direct een afspraak en wie weet geniet jij binnenkort van je eigen moederfiets!

 

 

Meer lezen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

24 maart 2023
Alles over helmplicht en de elektrische fiets

Alles over helmplicht en de elektrische fiets

20 maart 2023
Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

13 maart 2023
Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

10 maart 2023
Vraag gratis brochure aan