Lichtgewicht e-bike dames

Een lichtgewicht e-bike voor dames

Zoals de naam al doet vermoeden is een lichtgewicht e-bike makkelijk te tillen. Dankzij het lage gewicht is een lichtgewicht e-bike goed hanteerbaar en daardoor ideaal voor het stallen in een fietsenrek. Je kunt de fiets makkelijk vooruit duwen en even optillen voor een scherpe draai vormt ook niet langer een probleem. Lichtgewicht e-bikes zijn ideaal voor dames, moeders en senioren. De e-bikes van Forza worden gemaakt van een licht aluminium frame en zijn zeer geschikt als stadsfiets, voor lange afstanden en sportief gebruik. Lees snel verder en ontdek onze lichtgewicht e-bikes.

Lichtgewicht e-bike met middenmotor

Veel elektrische fietsen zijn vanwege hun motor zwaarder dan een normale fiets. Gelukkig zijn er ook lichtgewicht e-bikes op de markt. De lichtgewicht e-bikes zijn vaak voorzien van een middenmotor, waardoor ze een stabiele wegligging hebben. Doordat de motor onder de trapas zit, wordt het gewicht evenwichtiger over de fiets verdeeld. Bijkomend voordeel is dat de fiets minder snel naar voren of achter kantelt tijdens het verplaatsen.

De beste modellen lichtgewicht e-bikes voor dames zijn onder andere: de Giulia Performante, de Ventura en de Bologna. Deze fietsen kenmerken zich door hun lage instap, een van de meest krachtige middenmotoren en tot wel 9 ondersteuningen voor aangenaam rijplezier. Ontdek deze en andere lichtgewicht e-bikes met middenmotor.

Kenmerken van een Forza fiets

Elektrische fietsen van Forza zijn van hoge kwaliteit. Onze fietsen worden bij onszelf afgemonteerd met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano, AXA en Hesling. Bovendien ondergaat iedere fiets drie kwaliteitscontroles, zodat de e-bike gegarandeerd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Iedere e-bike beschikt over een eenvoudige bediening, dichtbij de handgrepen zodat je de fiets met één hand kunt bedienen. Op het lcd-scherm zie je alle informatie die je nodig hebt tijdens je fietsrit. Veilig en eenvoudig, dat is Forza Fietsen. Ben je benieuwd naar onze e-bikes? Kom langs in een van onze E-bike Testcenters. Hier kun je vrijblijvend iedere fiets uitproberen. Onze e-bikespecialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste e-bike.

Gratis proefrit aan huis

Ben je op zoek naar een lichtgewicht e-bike voor dames? We komen graag bij je langs. Wist je dat het ook mogelijk is om een e-bike aan huis te testen? Vraag je gratis proefrit aan en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een thuisdemonstratie. Zo kun je thuis, in je eigen omgeving, ervaren welk type fiets het best aan jouw wensen voldoet. We nemen iedere fiets mee die je zou willen testen. Bekijk de brochure en maak je keuze!

Vraag gratis brochure aan