E-bike testen

Een e-bike testen in ons E-bike Testcenter

Een e-bike testen is een van de eerste stappen die je neemt wanneer je een elektrische fiets gaat aanschaffen. Met ruim 30 elektrische fietsen in de collectie, zit er voor elk type fietser wel een e-bike tussen. Maar wat is jouw perfecte match? 

Waarom een e-bike testen?

Waarom zou je een e-bike testen? Om er zeker van te zijn dat jij jaren fietsplezier zult beleven aan je nieuwe Forza Fietsen e-bike, is het belangrijk dat je de e-bikes goed test. Door een proefrit te maken kom je erachter wat jij graag wilt in je elektrische fiets. Vind je een middenmotor fijn? Of ga je toch liever voor een e-bike met voorwielmotor? Wat is jouw perfecte framemaat? Welke specificaties wil jij graag hebben? Door zelf te testen kom je snel te weten wat jij wilt. Hierdoor kun je een goede keuze maken. Onze e-bikeadviseurs helpen je om al jouw vragen te beantwoorden.

Adviesgesprek en e-bike testen

Een adviesgesprek en proefrit is mogelijk in een van onze E-bike Testcenters, maar we komen ook graag naar je toe. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0341 – 217 017. We inventariseren dan eerst in welke e-bikes jij geïnteresseerd bent en welke e-bikes je wilt testen. Weet je dat nog niet? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kun je op je gemak alle elektrische fietsen in onze collectie bekijken, gewoon vanaf de bank.

Test een e-bike bij jou in de buurt

Met vijf E-bike Testcenters zitten we altijd dichtbij. Je kunt ons vinden in Nunspeet, Roden, Eindhoven, Woerden en Papendrecht. In de E-bike Testcenters staan e-bikeadviseurs voor je klaar die je graag voorzien van alle informatie over elektrisch fietsen. De e-bikeadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze, want bij het uitzoeken van een nieuwe e-bike komen aardig wat zaken langs waar je rekening mee kunt houden. Samen inventariseer je jouw eigen wensen. Aansluitend maak je een proefrit op een of meerdere e-bikes van Forza Fietsen.

Thuisdemonstratie

Ben je niet in de gelegenheid om naar een E-bike Testcenter te komen? Geen probleem. Dagelijks rijden onze e-bikeadviseurs het hele land door om nieuwe Forza Fietsers te voorzien van persoonlijk advies. Met een groene bus vol elektrische fietsen komt de e-bikeadviseur bij je lang op een moment dat jou uitkomt. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak. Een thuisdemonstratie is geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast. Zie het als een leuke, gezellige kennismaking met onze elektrische fietsen.

Als beste uit de test

Bij Forza Fietsen weet je zeker dat je altijd op de beste elektrische fiets rijdt. We zijn al meerdere malen als beste uit de test gerold. Meerdere e-bikes hebben al een aantal prijzen op hun naam staan, zoals de Vieri Nero en de Ventura Nero!

Vraag gratis brochure aan