Beste elektrische moederfiets

Beste elektrische moederfiets

Op zoek naar de beste elektrische moederfiets? Zoek dan niet verder. Als mama heb je een fiets nodig waar je snel op je plek van bestemming kunt komen op een veilige manier. Wil je weten waarom je je moet oriënteren op een e-bike als moeder? Lees dan snel verder.

Een elektrische moederfiets is essentieel

De elektrische fiets is een echte uitkomst voor mama’s. Ten eerste zijn de fietsen extra stevig en veilig. Ze zijn daarom zeer geschikt voor fietstochten naar de supermarkt met je kleintje. Ook is de elektrische moederfiets ontzettend wendbaar door het sterke frame gemaakt van lichtgewicht aluminium. Ze zijn voorzien van een dubbele standaard die extra stabiliteit biedt, waardoor je e-bike ten allen tijde recht overeind blijft staan. En dankzij de trapondersteuning fiets je met comfort, zelfs met jouw kleintje. Ben je op zoek naar een comfortabele e-bike die je snel van plaats naar plaats brengt? Kijk dan eens naar het aanbod van Forza.

Wat is de beste elektrische moederfiets?

Wil je graag weten welke elektrische moederfiets het beste bij jou past? Wij helpen je graag verder. Bijna alle e-bikes van Forza zijn geschikt als mamafiets. Het hangt natuurlijk af van jouw wensen en voorkeuren welke fiets het meest geschikt is voor jou. Door jezelf een paar vragen te stellen kom je steeds dichter bij de juiste fiets. Vraag jezelf bijvoorbeeld af of je vaak lange afstanden fietst of of de e-bike moet voldoen aan een speciaal design.

  • E-bike met voorwielmotor
    Een elektrische fiets met voorwielmotor is heel populair en wordt vaak gebruikt als stadsfiets. De fiets is stabiel in evenwicht dankzij de accu onder de bagagedrager. Bij het fietsen voel je dat je door de elektrische fiets vooruit getrokken wordt. De voorwielmotor maakt het voorwiel iets zwaarder, maar omdat de accu bij alle e-bikes onder de bagagedrager geplaatst is, brengt dit de elektrische fiets weer prettig in evenwicht.
  • E-bike met middenmotor
    Een e-bike met middenmotor is ook een zeer fijne fiets. Het zwaartepunt van deze elektrische fiets ligt centraal doordat de motor zich laag en in het midden van de fiets bevindt. Daarnaast is deze e-bike uitgerust met een rotatie- en trapkrachtsensor. Hij wordt vooral gebruikt bij het fietsen in heuvelachtige gebieden en rijdt erg natuurlijk.

Een proefrit op de beste elektrische moederfiets?

Heb jij een prachtige elektrische mamafiets op het oog en zou je deze willen testen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs voor een thuisdemonstratie en persoonlijke proefrit. Zo ervaar je het gemak van een Forza e-bike zelf! Maak hier direct een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Forza of over een een elektrische moederfiets? Neem contact op, wij beantwoorden je vragen graag.

Vraag gratis brochure aan