Stadsfiets e-bike

De stadsfiets e-bike

Woon of werk je in de stad en ben je op zoek naar een geschikte stadsfiets e-bike? Eentje waarmee je de files en ophopingen in de stad zo voorbij rijdt en je binnen no-time op je werk bent? Bij Forza Fietsen beschikken we over een ruim aanbod aan kwalitatieve elektrische stadsfietsen. Of je nu als moeder op zoek bent naar een stadsfiets, als student die een langere afstand naar school moet fietsen of als je naar je werk wilt fietsen. Wij hebben voor iedereen een geschikte fiets die het beste bij jouw wensen past. Met de Urban Selection van de Forza Selections vind je de perfecte stadsfiets die bij jouw stijl en budget past.

De voordelen van een stadsfiets e-bike

Fietsen op een stadsfiets e-bike brengt erg veel voordelen met zich mee. Wanneer je normaal naar school, werk of om boodschappen te doen fietst op een normale fiets zal je met een e-bike er op vooruit gaan op het gebied van vrije tijd. Omdat je sneller thuis bent profiteer je daarom van extra tijd voor jezelf. Een ander voordeel aan een e-bike is dat het goed is voor je dagelijkse beweging. Als je eerst met de auto of met het openbaar vervoer reisde in de stad zal je je een stuk fitter en sportiever voelen wanneer je dagelijks de e-bike pakt. Verder heb je natuurlijk het voordeel dat je niet meer in de file hoeft te staat of een drukke tram of trein in hoeft te stappen. Hoe fijn is dat?

De veiligheid van een stadsfiets

Vaak denken we bij een stadsfiets aan een oude fiets, die op ieder moment uit elkaar zou kunnen vallen, want in de stad wordt nog wel eens wat gestolen als het gaat om fietsen. Daarom zijn onze fietsen voorzien van een extra veilig slot waarbij je uiteraard ook nog een extra slot kunt kopen. Daarnaast zijn alle accu’s afneembaar waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze gestolen worden. Verder geven wij als tip om jouw fiets op een veilige plek te stallen. Denk hierbij aan een beveiligde fietsenstalling, die in iedere stad wel is te vinden. Zo kun je met een gerust hart genieten van alles wat de stad je te bieden heeft.

Welke elektrische stadsfiets past bij jou?

Als je wilt weten welke stadsfiets e-bike het beste bij jouw situatie past, kun je het beste contact met ons opnemen zodat wij je aan de hand van jouw situatie en wensen de geschikte fiets kunnen vinden. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur voor een middenmotor of vind je het belangrijker dat je jouw boodschappen makkelijk kunt transporteren? Wij houden met al je wensen rekening. Vraag een gratis brochure aan en ontdek ons volledige aanbod.

Vraag gratis brochure aan