Elektrische fiets voor de middelbare school

Een elektrische fiets voor de middelbare school

Ben je benieuwd naar het fietsen met een elektrische fiets? Dat kunnen we ons voorstellen. Een elektrische fiets voor de middelbare school heeft een hoop voordelen. Het zwoegen in de harde tegenwind is gelukkig geen probleem meer. Wil jij weten waarom een elektrische fiets ideaal is? Lees dan verder.

Voordelen van een elektrische fiets voor school

Moet je elke dag met de fiets naar school, dan ken je het vast wel. Je fietst met alle kracht die je hebt in zware regenvallen en tegen harde windstoten in. Soms lijkt er geen einde aan te komen. Daarnaast fiets je vaak lange afstanden en moet je fiets wel goed bestand zijn tegen alle lekke banden en het onderhoud wat er komt. Kortom, een fiets heeft veel te verduren.

Het is dus belangrijk om een goede elektrische fiets te hebben voor de middelbare school. Maar wat houdt dit precies in? We zetten de voordelen van een e-bike voor je op een rijtje:

  • Je fietst sneller door de motor in de fiets.
  • De elektrische fietsen van Forza zijn gemaakt met sterke onderdelen van merken met de beste kwaliteit.
  • Onze e-bikes hebben anti-lek banden, dit betekent minder onderhoud en geen boze ouders. Mocht er alsnog iets mis zijn met je fiets, dan is dit ook geen probleem. We komen speciaal naar je toe om je fiets te maken, kosteloos!
  • De e-bikes beschikken over stevige beveiliging, zeg maar gedag tegen de fietsdieven.
  • Forza elektrische fietsen zijn extra veilig! Voor ze de fabriek verlaten, hebben ze niet één maar wel drie kwaliteitscontroles ondergaan.

Welke elektrische fiets kies jij voor de middelbare school?

Forza heeft een groot aanbod elektrische fietsen. Je hoeft alleen te kiezen uit het ontwerp van de fiets en erop te letten hoe vaak je fietst. De plek van de motor op je e-bike is namelijk belangrijk voor de hoeveelheid die je fietst. Zo is een fiets met voorwielmotor geschikt voor stadsfietsen, een fiets met middenmotor handig bij heuvelachtig gebieden en een fiets met achterwielmotor voor lange afstanden. Kijkje nemen naar onze e-bikes? Dat kan hier.

Beste elektrische fiets

Wist je dat wij niet als enige overtuigd zijn van onze fietsen? Onze Forza Florence e-bike heeft de AD schoolfiets test gewonnen! Fietstest.nl, dat samenwerkt met het AD, heeft een aantal elektrische schoolfietsen laten testen door een onafhankelijk panel van scholieren. En wij hebben een 8,8 behaald! Dit waren een aantal complimenten die wij hebben ontvangen van scholieren:

  • ‘’Fijne handvaten en comfortabel zadel.’’
  • ‘’Deze elektrische fiets trekt heel snel en soepel op met weinig geluid!’’
  • ‘’Je kan heel snel met deze fiets.’’
  • ‘’Heel veel extra handige functies, bijv. een USB aansluiting waaraan je jouw telefoon kunt opladen.’’
  • ‘’Als je een elektrische fiets zoekt om mee te fietsen is deze fiets sowieso een aanrader en zeker weten de moeite waard om hem even te testen!”

Benieuwd geworden? Plan een proefrit in!

Heb je een elektrische fiets voor de middelbare school op het oog en wil je die graag uitproberen? Dat kan! Het is mogelijk om een proefrit in te plannen en een fietsrit te maken op jouw e-bike. Zo kom je erachter of het een fijne fiets is en wat je ervan vindt. Onze e-bikeadviseurs komen graag bij je langs om een uitleg te geven over de fiets en beantwoorden al je vragen over de fiets graag. Samen zorgen we ervoor dat jij de perfecte schoolfiets hebt.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden en zie je jezelf al fietsen op een elektrische fiets van Forza voor de middelbare school? Vraag de brochure aan, hier kan je alle e-bikes bekijken en krijg je een hoop informatie over alle specificaties.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij helpen je graag verder met het vinden van je fiets!

Vraag gratis brochure aan