E-bike

Goedkope e-bike kopen

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Bij Forza Fietsen ben je aan het juiste adres: of je nu overstapt van een gewone fiets naar een e-bike of juist een vervanger voor je huidige e-bike zoekt. Bij Forza Fietsen schaf je een e-bike aan tegen de scherpste prijs. Met de Forza Selections zit er zeker de perfecte elektrische fiets naar jouw stijl en budget bij.

Forza Fietsen combineert kwaliteit, vakmanschap en service om jou de beste elektrische fiets te leveren. Die kwaliteit zit ‘m in meerdere facetten. Zo gebruiken we uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit. Denk aan merken als Shimano, AXA en Hesling. Daarnaast ondergaat de e-bike drie kwaliteitscontroles. Deze controles worden uitgevoerd door e-bikespecialisten van Forza Fietsen. Onze e-bikespecialisten zijn in huis opgeleid zodat ze precies weten hoe de e-bikes in elkaar zitten. Zo kunnen we kwaliteit en vakmanschap garanderen.

E-bike aanbieding: hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

De e-bikes van Forza Fietsen zijn van hoge kwaliteit en hebben áltijd een scherpe prijs. Dit komt doordat wij de assemblage en distributie zelf doen. Hierdoor houden we de prijzen van onze elektrische fietsen extra scherp.

Alle elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn van kwaliteitsonderdelen voorzien, waardoor de elektrische fiets voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Onze e-bikes hebben al scherpe prijzen, maar soms kun je nog voordeliger jouw nieuwe elektrische fiets scoren. Kijk bij aanbiedingen voor de meest actuele aanbiedingen en scoor nu jouw e-bike voor de scherpste prijs.

E-bike service ook ná de finish

De e-bikes van Forza Fietsen zijn van alle gemakken voorzien, zodat je met plezier fietstochten kunt maken. Onze voordelige e-bikes zijn comfortabel in gebruik. Tijdens het ontwerpproces houden we namelijk altijd rekening met de gebruiksgemakken. Zo zit de bediening van de e-bikes dichtbij de handvatten, zodat je gemakkelijk jouw e-bike kunt bedienen.

Daarnaast staan we ook voor je klaar nadat we jouw elektrische fiets hebben bezorgd. Heb je vragen of opmerkingen of werkt iets niet naar behoren? We staan voor je klaar. We komen graag bij je langs – zonder voorrijkosten – om het probleem op te lossen. Bel ons gerust voor vragen of een afspraak voor een servicebeurt aan huis. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.

Elektrische fiets testen: maak een proefrit

Door een e-bike te testen kom je erachter welke e-bike jouw voorkeur heeft. Bij ons heb je een ruime keuze. Zo hebben we verschillende typen dames- en herenfietsen in het assortiment, maar ook elektrische transportfietsen, stadsfietsen en mamafietsen. Zo zit er altijd een e-bike tussen die past bij jou. Wil je op je gemak alle e-bikes van Forza Fietsen bekijken? Vraag dan de gratis brochure aan.

Door een proefrit te maken op een e-bike kom je erachter welk type elektrische fiets het best bij jou past. Zo hebben we namelijk e-bikes met een voorwielmotor, maar ook met een middenmotor. Beide type motoren geven een ander fietsgevoel. Zo is de voorwielmotor perfect wanneer je veel korte ritjes door de stad maakt, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer. Als je graag lange fietstochten door heuvelachtig gebied maakt, kun je beter kiezen voor een middenmotor. Een e-bike met middenmotor heeft namelijk meer trekkracht, waardoor je makkelijk heuvelopwaarts fietst.

Je kunt een elektrische fiets testen bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een proefrit en persoonlijk advies aan huis. Een e-bikeadviseur van Forza Fietsen komt dan geheel vrijblijvend naar je toe.

Gratis brochure: bekijk onze nieuwe collectie e-bikes! En ervaar Forza Fietsen met een geheel vrijblijvende proefrit bij jou thuis!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan