Elektrische herenfiets

Een elektrische herenfiets van Forza

Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor heren omdat je sneller op je werk wilt zijn of omdat je zin hebt om de natuur in te trekken? Forza Fietsen heeft dé elektrische herenfiets voor jou. Weten welke e-bike bij jou past? Je leest het hier.

Elektrische herenfietsen zijn populair

De helft van de verkochte fietsen in 2020 had elektrische ondersteuning. Niet zo gek dus dat je steeds vaker wordt ingehaald door iemand op een e-bike. Elektrische fietsen zijn populair. Logisch dat je misschien door de bomen het bos niet meer kunt zien, want je kunt een e-bike op steeds meer plekken aanschaffen. Welke elektrische herenfiets past bij jou? Vandaag gaan we je een handje helpen, zodat jij binnenkort op de elektrische herenfiets rijdt die perfect bij je past.

Soorten elektrische herenfietsen

Je hebt elektrische fietsen in vele soorten en maten. Bij een normale fiets kijk je misschien alleen naar de kleur, maar een elektrische fiets heeft verschillende onderdelen die allemaal voor een andere fietsbeleving zorgen. Wat een elektrische fiets kenmerkt is de motor: de motor zorgt ervoor dat jij de trapondersteuning krijgt die je verlangt. Forza Fietsen heeft e-bikes met twee typen motoren: een voorwielmotor en een middenmotor. Naast de verschillende type motoren, zijn er ook verschillen in de elektrische fiets zelf. Zo heeft Forza Fietsen elektrische toerfietsen, transportfietsen en stadsfietsen. Elke elektrische fiets voor heren kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar toch is het goed om na te gaan waarvoor jij jouw elektrische fiets gaat gebruiken.

Elektrische transportfiets voor heren

Dé elektrische transportfiets voor heren is natuurlijk de Vieri Nero. Deze stoere e-bike voor heren heeft een robuust frame, mooie bruine accenten en natuurlijk een transportrekje. Deze elektrische herenfiets is verkrijgbaar met een middenmotor en voorwielmotor. De Vieri Nero is bij uitstek geschikt voor fietsers die vaak veel bagage moeten meenemen. Doordat je kunt kiezen uit twee typen motoren, kun je deze elektrische fiets voor verschillende doeleinden gebruiken: maak er lange toertochten mee of gebruik ‘m als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.

Elektrische stadsfiets voor heren

Ben je die lange files in de stad zat en wil je wat vaker bewegen? Overweeg dan eens te kijken naar de elektrische stadsfietsen voor heren van Forza Fietsen. Met een e-bike voor heren rijd je moeiteloos al de files voorbij en sta je fris en fruitig op de werkvloer. Misschien wil jouw werkgever zelfs wel jouw elektrische stadsfiets voor jou leasen; dat is nog meer winst.

Elektrische toerfiets

Geniet van lange fietstochten door de Nederlandse natuur op een elektrische toerfiets van Forza. Met een elektrische toerfiets trotseer je zonder moeite heuvelachtig gebied en geniet je van de mooiste fietstochten. Met een elektrische fiets met middenmotor heb je een trekkracht tot wel 80 Nm, waardoor je zonder problemen uren fietst. Kies voor de stoere, matzwarte Fabio Nero of ga voor de Alfeo Orginiale met oranje accenten.

Maak een proefrit op een elektrische herenfiets

Maak een proefrit en kom erachter welke elektrische herenfiets het beste bij jou past. Je bent van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters of maak een afspraak voor een proefrit aan huis. Een e-bikeadviseur van Forza Fietsen komt dan naar je toe op een moment dat jou schikt. Wil je op je gemak alle elektrische herenfietsen bekijken? Vraag dan nu de gratis brochure aan. Je ontvangt de brochure direct in je mail en in je brievenbus.

Giulia Performante Middenmotor

Giulia Performante Middenmotor

Geïntegreerde accu Herenmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Torino Nero Voorwielmotor Heren

Torino Nero Voorwielmotor Heren

Geïntegreerde accu Herenmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Bologna Nero Voorwielmotor

Bologna Nero Voorwielmotor

Geïntegreerde accu Herenmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Middenmotor

Vieri Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vraag gratis brochure aan