Elektrische fietsen met achterwielmotor

Onze elektrische fietsen met achterwielmotor

Bekijk hier onze selectie elektrische fietsen met een achterwielmotor. Met een achterwielmotor ervaar je als het ware een zetje in de rug, omdat je voortgeduwd wordt door de motor. Deze achterwielmotor is ideaal voor recreatief fietsen: een echte krachtpatser met een lange adem. Meer fietsen zien? Vraag de gratis brochure aan!

Voordelen van elektrische fietsen met achterwielmotor

Elektrische fietsen, ook wel e-bikes genaamd, zijn voorzien van een motor. Een e-bike met een achterwielmotor beschikt over een sterke, stuwende motor die een prettige rijervaring geeft. Het geluid van de motor zul je als zachter ervaren, omdat de motor achter je zit en je dus wegrijdt van het geluid.

Twijfel je over welke motor je moet kiezen?

Twijfel je nog tussen een e-bike met voorwiel-, midden- of achterwielmotor? Of laat je je graag hierover voorlichten? Geen probleem! Onze e-bikeadviseurs helpen je met het kiezen van de elektrische fiets en motor die bij jou past. Daarnaast raden wij aan om een proefrit te maken. Middels een proefrit kom je erachter welke type motor en e-bike bij je past. Je kunt in ons E-bike Testcenter verschillende elektrische fietsen testen, maar wij kunnen ook naar jou toe komen. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks door het hele land met een bus vol e-bikes. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een proefrit aan huis.

Vraag gratis brochure aan