Elektrische fietsen met achterwielmotor

Elektrische fietsen met achterwielmotor

Met een achterwielmotor ervaar je als het ware een zetje in de rug, omdat je voortgeduwd wordt door de motor. Hierdoor zijn er in de afgelopen jaren veel ongelukken gebeurd. Ook verslijt deze motor relatief snel in vergelijking met andere motoren. Daarom biedt Forza geen elektrische fietsen met achterwielmotor meer aan. Wel heeft Forza een uitgebreid aanbod aan fietsen met de keuze uit een voorwiel- of middenmotor. Vraag de gratis brochure aan om het aanbod e-bikes te zien!

Voordelen voorwielmotor

De voorwielmotor is de meest populaire motor voor stadsfietsen. Een voorwielmotor is zeer stil en ook goedkoop. Deze motor heeft relatief weinig onderhoud nodig. Dat is natuurlijk precies wat je wil bij een elektrische fiets! Hier vind je een uitgebreider artikel over elektrische fietsen met een voorwielmotor. Onze populairste elektrische fietsen met voorwielmotor zijn de Bologna, de Ventura Speciale en de Fabio Speciale.

Voordelen middenmotor

Na de voorwielmotor is de middenmotor erg populair voor elektrische fietsen. Een middenmotor op de elektrische fiets brengt je nog sneller op de plaats van bestemming. Deze motor is zeer geschikt voor de avontuurlijke fietser.

Welke motor is het beste voor mij?

Twijfel je nog tussen een e-bike met voorwiel-of middenmotor? Bekijk dan eens dit artikel over de verschillen van de motoren. Of laat je je graag hierover voorlichten? Geen probleem! Onze e-bikeadviseurs helpen je met het kiezen van de elektrische fiets en motor die bij jou past. Daarnaast raden wij aan om een proefrit te maken. Middels een proefrit kom je erachter welke type motor en e-bike bij je past. Je kunt in ons E-bike Testcenter verschillende elektrische fietsen testen, maar wij kunnen ook naar jou toe komen. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks door het hele land met een bus vol e-bikes. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een proefrit aan huis.

Vraag gratis brochure aan