E-bike leasen particulier

E-bike leasen als particulier

Je kunt tegenwoordig bijna alles leasen, zo ook elektrische fietsen. Maar een e-bike leasen als particulier, is dat echt interessant? Op deze pagina leren we je alles over het principe leasen en hoe dit werkt bij Forza Fietsen. Vervolgens kun je zelf beslissen of het financieel interessant genoeg is om in 2023 een elektrische fiets te leasen!

Van auto tot printer, tegenwoordig kun je bijna alles leasen. Toch denken veel mensen nog steeds dat leasen alleen weggelegd is voor bedrijven. Sinds een paar jaar is het echter ook heel gebruikelijk dat particulieren gebruiken maken van lease mogelijkheden. Zo is private lease inmiddels een bekend begrip binnen de autowereld. Tegenwoordig komt het ook veel voor bij alledaagse artikelen, waaronder elektrische fietsen.

De voordelen van een e-bike particulier leasen

Het leasen van een e-bike als particulier heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • De kosten. Waar je bij een lening of directe koop een flink bedrag moet betalen kun je bij leasen gespreid betalen. Daarnaast betaal je weinig rente, wat je bijvoorbeeld bij een lening vaak een aanzienlijk gedeelte van de afbetaling is.
  • De snelheid. Het enige dat je nodig hebt voor het leasen van een elektrische fiets is een geslaagde kredietwaardigheidstoetsing. Daarna kunnen we binnen korte tijd de fiets afleveren en kun je direct gaan fietsen!
  • Het is gezond. Elke dag fietsen naar je werk of school is een stuk gezonder dan met de auto of het openbaar vervoer!

Het privé leasen van een e-bike heeft dus een aantal duidelijke voordelen tegenover bijvoorbeeld het leasen van een auto of het afsluiten van een abonnement voor het openbaar vervoer. Er zijn dan ook steeds meer werkenden en scholieren die kiezen voor een elektrische fiets in plaats van een gemotoriseerd vervoer.

Een e-bike leasen bij Forza Fietsen

Een e-bike leasen bij Forza Fietsen is makkelijk en snel. Wanneer je hebt besloten dat je wilt gaan leasen kun je een geschikte fiets uitzoeken. Populaire modellen zijn de Bologna Voorwielmotor en de Vieri Transporto. Deze zijn beide erg geschikt voor zowel de stad als lange afstanden en daarmee erg veelzijdig.

Moet je lange(re) afstanden fietsen? Kijk dan eens naar de Giulia Performante. Dit model heeft een accu in het frame verwerkt, waardoor de wegligging wat stabieler is. Daarnaast beschikt dit model over een krachtige middenmotor (tot 80Nm), waardoor iedere rit een plezier wordt.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wil je een e-bike leasen als particulier? Vul dan de leaseaanvraag in via onze website. Houd hierbij uw NAW-gegevens en een geldig identiteitsbewijs bij de hand. Vervolgens zullen wij een toetsing uitvoeren van je kredietwaardigheid. Wanneer deze positief is afgerond kunnen wij binnen korte tijd overgaan tot levering van de door jou gewenste elektrische fiets op locatie. Ook kun je bij Forza een fiets zakelijk leasen, lees daar hier meer over.

Vraag gratis brochure aan