05 maart 2022

Trek eropuit met jouw elektrische fiets

De nachten worden zwoeler, de dagen worden langer en de vogels fluiten: de zomer staat voor de deur. Dé uitgelezen kans om jouw elektrische fiets van stal te halen en Nederland te ontdekken. In deze blog geven we je tips hoe je jouw fietsuitje met partner, (klein)kinderen of alleen nog gezelliger kunt maken.

Trek eropuit met jouw elektrische fiets

Delen op social media

Nederland kent tal van prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt fietsen en opladen. Met deze tips maak je jouw fietstocht nog gezelliger.

Picknick

De meest voor de hand liggende tip, maar daarom geen overbodige: organiseer een picknick. Vul je fietstassen met de lekkerste hapjes en drankjes, zoek een mooie route in Nederland uit en plof neer in het gras. Meer weten over mooie fietsroutes in Nederland? Daar kun je hier meer over lezen.

Ontdekken

Neem je je kleintje mee op de elektrische fiets, neem dan eens pauze om samen de omgeving te ontdekken. Fiets je in het bos? Zoek samen naar verschillende bomen of kijk of je verschillende blaadjes kunt vinden. Meer lezen over het fietsstoeltje op de e-bike? Lees hier meer.

Musea

Ga je met je elektrische fiets een aantal pittoreske dorpjes aandoen? Misschien zitten er in de buurt van jouw fietsroute wel leuke musea waar je lekker kunt ontspannen. Zo heb je een uitje met cultuur en beweging.

Meertjes en plassen

Stap je op een warme zomerdag op je e-bike? Stop dan een handdoek en wat badkleding in je fietstassen en zoek een mooi meertje of plas op waar je lekker kunt afkoelen. Nederland telt tal van plekken met strandjes. Kijk dus zeker of er een plek is bij jou in de buurt waar je kunt afkoelen.

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan