18 februari 2021

De e-bike favoriet van Nederland

Hardlopers zijn doodlopers. Dat is een veelgebruikte uitspraak, maar dat geldt zeker niet voor de Forza Toscane 2021. Deze e-bike is populair onder onze klanten. Maar waarom is dat eigenlijk? Wat maakt deze e-bike de favoriet van Nederland?

De e-bike favoriet van Nederland

Delen op social media

Iedereen heeft eigen redenen voor het kiezen van zijn e-bike. Dat weten wij bij Forza Fietsen maar al te goed. Ieder mens is anders en we hebben allemaal onze eigen voorkeuren. Toch merken wij dat klanten volledig gelijkgestemd zijn wanneer het gaat over de Toscane. De argumenten zijn sterk en constant. De meest voorkomende redenen dat mensen unaniem zijn over de e-bike favoriet van Nederland:

  • geruisloze motor;
  • aangenaam zitcomfort;
  • duidelijke display;
  • krachtige ondersteuning;
  • licht en wendbaar;
  • mooi en fris design;
  • goede wegligging;
  • en een prettige instap.

AD fietstest 2021

Uiteraard waren wij (en een hoop van onze klanten) al lang overtuigd van de kwaliteit van deze e-bike. Maar de resultaten van de AD fietstest 2021 bevestigen dit nog maar eens. Onze Forza Toscane 2021 is ook dit jaar in de prijzen gevallen. Met een algemene beoordeling van een 7,4 is onze e-bike één van de favorieten van Nederland. De Forza Toscane 2021 is dé elektrische stadsfiets van dit moment.

Over de Forza Toscane

Deze e-bike heeft een mooi eigentijds design, gecombineerd met optimaal fietscomfort door ergonomisch gevormde handvatten en een geveerd zadel. De Forza Toscane beschikt over een zeer krachtige geluidsarme voormotor. Voor de ondersteuning zijn er verschillende opties.

Je kunt kiezen voor 3, 5 of 9 ondersteuningen en daarnaast heeft de fiets ook een loopfunctie. Wanneer je naast de fiets loopt en deze knop ingedrukt houdt dan zal de fiets zonder enige moeite rustig met je meerollen. De fiets is licht en wendbaar. Inclusief accu weegt de fiets maar 25 kg. Met de mogelijkheid om te kiezen voor een accu tot 17,6 Ah kun je mooie tochten maken, zonder de fiets tussendoor op te hoeven laden. Bekijk de Toscane hier.

Is de Toscane ook jouw e-bike favoriet?

Bij de oriëntatie van een elektrische fiets is het belangrijk om helder te krijgen welke punten het belangrijkst zijn en het zwaarst wegen. Als je al deze punten op een rijtje hebt gezet, kan je vaststellen wat de beste e-bike voor jou is. Maar, als wij één tip mogen geven, dan is het wel de Forza Toscane. Het is een e-bike waar je verder mee komt en niet teleurstelt.

Ben je nu zelf ook benieuwd geworden? Bel eens onze e-bike specialisten op 0341 – 217 017. Die vertellen je graag meer en staan klaar om je te adviseren bij de juiste fietskeuze. Wil je alvast een proefrit maken op de e-bike favoriet van Nederland of een ander model uit onze uitgebreide collectie? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak en kom een keer langs. Je krijgt een warm welkom en de koffie staat altijd voor je klaar.

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan