Beste elektrische fiets

Beste elektrische fiets voor jou

Wat is de beste elektrische fiets van dit moment? Met een groot assortiment aan elektrische fietsen heeft Forza Fietsen dé elektrische fiets voor jou. Welk model is anno 2022 de e-bike waarop je gezien wil worden? Forza Fietsen zoekt het voor je uit. We kijken naar de beste specificaties, het uiterlijk en de prijs.

De beste elektrische fiets verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Jouw buurvrouw wil misschien graag een e-bike met lage instap, terwijl jij zoekt naar een e-bike waarmee je je kinderen veilig kunt vervoeren. Forza Fietsen heeft voor elke fietser wat wils, dus de beste e-bike zit er voor jou zeker tussen.

Beste elektrische moederfiets

De beste elektrische moederfiets vind je bij Forza Fietsen. Op deze elektrische fiets neem je je kinderen gemakkelijk en veilig mee. Op een e-bike kun je maximaal twee kinderen vervoeren: één kind voorop en één kind achterop. We hebben verschillende accessoires die jouw elektrische moederfiets compleet maken. Je kunt je wensen en behoeften bespreken met een e-bikesadviseur. We komen graag naar je toe met een selectie van de beste elektrische fietsen, zodat je een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Je kunt ook naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt komen om alle elektrische fietsen te bekijken. Check hier welk E-bike Testcenter bij jou in de buurt zit.

Beste elektrische fiets met lage instap

Bij Forza Fietsen hebben we voor iedereen een e-bike die perfect bij je past. Zo hebben we ook een elektrische fiets met lage instap. Een e-bike met lage instap is perfect wanneer je moeite hebt met knie- of heupbewegingen. Door de lage instap van de Essenze Comfort stap je gemakkelijk op en af zonder je knieën en heupen te belasten. Deze elektrische fiets kan ook omgebouwd worden tot driewieler voor extra comfort en evenwicht. Wil je wel een driewieler maar heb je geen behoefte aan een e-bike met lage instap? Alle e-bikes van Forza Fietsen kunnen omgebouwd worden tot drie- of vierwieler. Vraag je e-bikeadviseur naar de mogelijkheden, Voor meer informatie over deze e-bikes, kun je de brochure aanvragen of vrijblijvend bellen naar 0341 – 217 017.

Beste elektrische fiets met voorwielmotor

Ben je op zoek naar de beste e-bike met voorwielmotor? Bij Forza Fietsen hebben we erg veel elektrische fietsen met een voorwielmotor. Een voorwielmotor is het populairste type motor voor e-bikes. Dit type is netjes weggewerkt in het voorwiel van de fiets. Een voorwielmotor vergt weinig onderhoud en is goedkoper dan een e-bike met middenmotor. De voorwielmotor heeft een trekkracht tot 40 Nm.
De populairste e-bikes met voorwielmotoren zijn de Bologna, Ventura Nero en Fabio Nero en de Torino.

Beste e-bike met middenmotor

Voor extra trekkracht kies je voor een e-bike met middenmotor. Je hebt keuze uit veel modellen: sportieve herenfietsen, fijne elektrische stadsfietsen of moederfietsen. Bij een elektrische fiets met middenmotor zit de motor verwerkt in de trapas. Dit zorgt voor een natuurlijk balansgevoel. De trekkracht van dit type motor is een stuk hoger dan de trapkracht van een voorwielmotor. Dit kan in heuvelachtiggebied een pré zijn, omdat je dat heuveltje ineens een stuk soepeler betreedt. In de collectie e-bikes van Forza Fietsen zitten prachtige elektrische fietsen met middenmotor. Welke elektrische fiets met middenmotor is de allerbeste? Dat moet je natuurlijk zelf testen middels een proefrit, maar de Fabio Nero en de Toscane Originale zijn favoriet!

Beste schoolfiets

Forza Fietsen heeft ook aan jongeren gedacht: de grote afstanden die zij vaak moeten overbruggen om naar school te gaan, worden een fluitje van een cent op een elektrische fiets. Daarom hebben we in ons assortiment ook elektrische schoolfietsen. Een elektrische schoolfiets biedt vele voordelen, zo bespaar je op de kosten voor het openbaar vervoer en is de scholier ook eerder op school. De Vieri Nero is wat ons betreft een uitstekende fiets voor ritten naar school. Deze stoere e-bike heeft een handig rekje op de fiets waar je je tas gemakkelijk op zet: zo zeul je ook niet meer al die kilo’s mee op je rug en begin je ontspannen aan je schooldag.

Hoe kies je de beste elektrische fiets?

Om de elektrische fiets te vinden die het beste bij jou past is het belangrijk om te bedenken waarvoor je de e-bike wilt gebruiken. Wil je graag mooie fietstochten in de natuur maken of ga je de elektrische fiets voornamelijk gebruiken voor woon- werkverkeer en dagelijkse boodschappen? Fiets je op vlakke wegen of trotseer je ook wel eens een heuvel? Dit zijn een paar van de vragen die je jezelf moet stellen om de beste elektrische fiets te zoeken. Een e-bikeadviseur kan jou hiermee goed helpen. Samen brengen jullie in kaart wat jouw wensen zijn en wat je verlangt van jouw elektrische fiets. Je kunt ook meteen de elektrische fietsen van jouw voorkeur testen. Dit kan in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of gewoon bij je thuis! Als je advies en een proefrit aan huis wilt, kun je hiervoor gemakkelijk een afspraak maken. We komen dan langs op een moment dat het jou uitkomt met een bus vol e-bikes. Je kunt meteen ervaren hoe de e-bike in jouw eigen omgeving fietst. De e-bikeadviseur zal naar je wensen luisteren, zodat je de beste elektrische fiets kunt uitzoeken.

Vraag gratis brochure aan