Beste e-bike

De beste e-bike

Voor de beste e-bike ben je bij Forza Fietsen aan het juiste adres. Met een ruim assortiment e-bikes zit er voor iedereen een elektrische fiets tussen. Ben je op zoek naar een e-bike met middenmotor, voorwielmotor of een lage instap? We hebben verschillende opties zodat je altijd een elektrische fiets vindt die bij je past.

De beste e-bike voor jou

Hoe kan het dat Forza Fietsen de beste e-bike voor jou maakt? Forza Fietsen kijkt naar de fietsbehoeftes van zijn klanten en past daar de e-bike op aan. Zo kun je de elektrische fietsen gebruiken voor lange pleziertochten door de natuur of je gebruikt jouw fiets om snel naar je werk te gaan. Met een elektrische fiets van Forza wordt fietsen een leuke activiteit.

Waarom kies je voor een e-bike van Forza Fietsen?

Door de mix van kwaliteit, vakmanschap en service weten we de beste e-bikes te vervaardigen. De ontwerpen van de elektrische fietsen van Forza zijn gebaseerd op comfort, uiterlijk en kwaliteit. Zo kiezen we voor lichtgewicht frames voor aangenaam rijplezier en hebben we gekozen voor goede veringen, zodat je ook op een hobbelig weg aangenaam kunt fietsen. Bij aflevering zorgen we ervoor dat de e-bike wordt afgesteld naar de wensen van de klant. Zo weet je zeker dat jouw fiets perfect bij jou past en maak je veilige kilometers.

Verschillende typen elektrische fietsen

Om de beste e-bike aan te bieden, hebben we verschillende types in de collectie. Zo hebben we e-bikes met verschillende soorten frames, kun je kiezen uit verschillende typen motoren en ook het uiterlijk van de e-bikes verschilt. Misschien ben je op zoek naar een sportieve elektrische fiets of zoek je juist de beste transportfiets. Forza Fietsen heeft voor elk wat wils. Bekijk ons aanbod zelf.

Lage instap

Heb je het fietsplezier al een tijd niet meer kunnen ervaren door knie- en heupproblemen? We kunnen jou het fietsplezier teruggeven dankzij onze e-bikes met lage instap. De Essenze Comfort heeft namelijk een extra lage instap waardoor de belasting tijdens het op- en afstappen verminderd wordt. We kunnen dit type, maar ook andere elektrische fietsen, ombouwen als drie- of vierwieler. Hierdoor ervaar je een stuk meer stabiliteit tijdens het fietsen. Een ideale oplossing wanneer je door evenwichtsproblemen je mobiliteit bent kwijtgeraakt. Met een e-bike met extra wielen ervaar je weer hoeveel vrijheid fietsen geeft. 

Mamafietsen

Je kroost meenemen op de fiets kan ook op een e-bike. Forza Fietsen heeft verschillende mamafietsen tegen een scherpe prijs. Hierdoor neem je je kinderen gemakkelijk mee. Zo kun je je kinderen afzetten bij school of samen een fijne fietstocht door de natuur maken. Vraag jouw e-bikeadviseur naar alle mogelijkheden voor een mamafiets van Forza.

Middenmotor

Om een elektrische fiets elektrisch te maken, zit er een motor in de fiets. Forza Fietsen heeft e-bikes met midden- en voorwielmotoren. Beide typen motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. Met een middenmotor ervaar je een trekkracht tot wel 80 Nm. Vooral in een heuvelachtig landschap ervaar je deze kracht goed. Binnen no-time sta je moeiteloos bovenaan de heuvel zonder uitgeput te zijn. De balans van een e-bike met middenmotor zit in het midden, omdat de motor in de trapas zit. Hierdoor ervaar je een natuurlijke fietservaring.

Voorwielmotor

E-bikes met voorwielmotor zijn veruit het populairst. Je ervaart een trekkracht tot 40 Nm en zo kom je uitgerust aan op je bestemming. Een voorwielmotor heeft weinig onderhoud nodig en is de goedkoopste soort motor op de markt. Forza Fietsen heeft verschillende e-bikes met een voorwielmotor. Vraag de gratis brochure aan om alle e-bikes met voorwielmotor op je gemak te bekijken.

Ook na je aankoop de beste e-bike

Service is één van de kerntaken van Forza Fietsen. We vinden het belangrijk dat je ook na aankoop van jouw e-bike terecht kunt voor al je vragen. Heb je schade of is er een ander probleem aan de hand? Je kunt terecht in onze servicecenters, maar we komen ook graag bij je aan huis voor service. Onze servicebussen rijden van Alkmaar tot Maastricht en van Rotterdam naar de Achterhoek. Ideaal als jij verder weg woont en moeilijk bij ons servicecenter kunt komen. Je kunt altijd aanwaaien voor allerhande service of maak een afspraak voor een servicebeurt aan huis.

Op zoek naar de beste e-bike voor jou?

Ben je op zoek naar de beste e-bike voor jou? Vraag dan onze gratis brochure aan. Zo kun je op je gemak door de gehele collectie van Forza Fietsen bladeren. Heb je een paar e-bikes op het oog of wil je testen welke elektrische fiets voor jou geschikt is? Kom dan langs in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor advies op maat en een vrijblijvende proefrit. Zo kun je pas écht achterhalen welke e-bike de beste keus is voor jou. Ben je niet in gelegenheid om naar een E-bike Testcenter te komen? Geen probleem. Onze e-bikeadviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvende demonstratie. In één van onze groene bussen nemen ze de modellen mee die jij graag wilt zien en je kunt meteen een proefrit maken in je eigen omgeving. Boek een proefrit aan huis.

Vraag gratis brochure aan