Sportieve e-bike met middenmotor

Een sportieve e-bike met middenmotor

Op zoek naar een sportieve e-bike met middenmotor? Bij Forza Fietsen ben je aan het juiste adres. In de ruime collectie e-bikes vind je mamafietsen, herenfietsen, damesfietsen, maar ook sportieve e-bikes met middenmotor.

Middenmotor

Een e-bike met middenmotor heeft een motor in de trapas van het frame zitten. Hierdoor is de balans netjes verdeeld: dit geeft een natuurlijk fietsgevoel. Een middenmotor heeft een aantal voordelen ten opzichte van zijn populaire broertje de voorwielmotor. Zo heeft een middenmotor een hogere trekkracht (tot wel 80 Nm) waardoor de e-bike sportievere fietstochten aankan. Een middenmotor trekt je gemakkelijker de berg op, waardoor je een stuk sneller (en minder vermoeid) aankomt op je bestemming. Daarnaast is de middenmotor netjes weggewerkt en valt hij nauwelijks meer op. Hij zit mooi verstopt achter je trappers.

Sportieve e-bike met middenmotor

Forza Fietsen heeft ruim 25 elektrische fietsen in de collectie, uiteenlopend van mamafietsen, herenfietsen, e-bikes met lage instap en damesfietsen. In die ruime collectie vind je ook sportieve e-bikes met middenmotor. We zetten de populairste voor je op een rijtje.

Ventura Nero & Fabio Nero met middenmotor

De eerste e-bike die we willen uitlichten is de Ventura Nero voor dames en de Fabio Nero voor heren. Deze elektrische fietsen hebben een matzwart design met witte accenten voor een stoer en tijdloos effect. Deze sportieve e-bikes kunnen heel wat aan en zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Neem ze mee op vakantie om mooie fietstochten te maken of gebruik de e-bike om vliegensvlug op je werk te komen.

Toscane Originale & Alfeo Originale met middenmotor

Ook de Toscane Originale voor dames en de Alfeo Originale voor heren zijn sportieve e-bikes die krachtige prestaties leveren. Deze e-bikes hebben slanke buisprofielen in een matzwarte kleur met verrassende oranje details. Zoals elke elektrische fiets van Forza Fietsen heeft ook deze e-bike hoogwaardige onderdelen voor comfortabele en ergonomische ritten. Denk aan goede, dubbele veringen, een eenvoudige bediening op het stuur en verlichting die je nooit in de steek laat.

Bologna met middenmotor

Het opvallendste model in dit rijtje is de Bologna. Deze sportieve e-bike is verkrijgbaar in twee kleuren: matzwart en matgroen. Dankzij de geïntegreerde accu heeft deze elektrische fiets een modern en sportief uiterlijk: een echte eye-catcher op de weg. Ook de middenmotor in deze stoere e-bike levert krachtige prestaties. De Bologna is daarmee een echte alleskunner en een gangbare elektrische fiets voor iedereen.

Meer sportieve e-bikes met middenmotor

Forza Fietsen heeft nog veel meer elektrische fietsen met middenmotor in de collectie. Vraag de gratis brochure aan en bekijk op je gemak alle modellen. Ben je geïnteresseerd in een sportieve e-bike van Forza Fietsen? Kom dan langs in een E-bike Testcenter. We zijn te vinden in Woerden, Roden, Papendrecht en Nunspeet. Een e-bikeadviseur staat voor je klaar met koffie en advies. Je kunt ook een vrijblijvende proefrit maken op bijvoorbeeld de Bologna. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dan komen we graag naar jou toe. Bel naar 0341 – 217 017 om een afspraak te maken. Een e-bikeadviseur komt dan langs wanneer het jou uitkomt. In zijn groene bus neemt hij verschillende e-bikes van jouw voorkeur mee, zodat je gelijk een proefrit kunt maken in je eigen omgeving.

Vraag gratis brochure aan