Lage instap

Een fiets met lage instap voor ouderen

Een lage instap is een fiets met een extra laag frame. Hierdoor is het op- en afstappen een stuk gemakkelijker. Dit kan goed van pas komen als je last hebt van knie- en heupbewegingen. Door een lage instap verlaag je de druk en kun je weer zorgeloos genieten van fietsritten.

Forza Fietsen heeft elektrische fietsen met een lage instap in het assortiment. De Essenze Comfort is een e-bike met een muisstille voorwielmotor. Deze voorwielmotor heeft een trekkracht tot maar liefst 40 Nm. Met dit type motor kun je moeiteloos fietstochten maken, maar ook je boodschappen doen wordt een fluitje van een cent met deze elektrische fiets.

Waarom een elektrische fiets met lage instap aanschaffen?

Fietsen is gezond en wanneer je door gezondheidsproblemen moeilijker kunt fietsen, kan een elektrische fiets met lage instap uitkomst bieden. Door dit type e-bike kun je langer genieten van de vrijheid die fietsen biedt. Blijven fietsen en in beweging blijven is daarnaast ook nog eens goed voor je lichaam. Vitaliteit blijft altijd belangrijk, ook wanneer je te kampen hebt met problemen aan je knie- en heupgewrichten. Een elektrische fiets met lage instap geeft je het plezier van fietsen weer terug wanneer je al een tijdje door gezondheidsproblemen niet meer gefietst hebt.

Lage instap met drie of vier wielen 

Heb je niet alleen problemen bij het op- en afstappen op je e-bike, maar ook evenwichtsproblemen? Bij Forza Fietsen kun je de elektrische fiets met lage instap ook ombouwen tot drie- of vierwieler. Met extra wielen aan je elektrische fiets ervaar je nog meer stabiliteit. Je kunt de Essenze Comfort ombouwen naar een drie- of vierwieler, maar alle andere e-bikes in het assortiment kunnen ook omgebouwd worden. Je kunt alle mogelijkheden bespreken met jouw e-bikeadviseur.

Elektrische fiets met lage instap voor ouderen 

Een elektrische fiets met lage instap voor ouderen geeft het fietsplezier en de daarbij behorende vrijheid weer terug. Wanneer lichamelijke klachten je fietsplezier en vrijheid belemmeren, is het een goed idee om je te laten adviseren door een e-bikeadviseur van Forza Fietsen. Een e-bikeadviseur kan al je vragen omtrent elektrische fietsen met een extra lage instap beantwoorden. Kom langs in een van onze E-bike Testcenters voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Forza Fietsen vindt het belangrijk dat jij op de e-bike fietst die het best bij je past. Kom daarom langs in Roden, Woerden, Papendrecht of Nunspeet voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze e-bikeadviseurs zullen al je vragen beantwoorden omtrent onze e-bikes. Zijn onze E-bike Testcenters te ver voor je? Geen paniek, want we komen graag naar je toe. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks het hele land door voor adviesgesprekken aan huis. Ze nemen gelijk een aantal elektrische fietsen mee zodat je in je eigen omgeving een proefrit kunt maken. Wil jij graag een vrijblijvend adviesgesprek aan huis? Bel dan naar 0341 – 217 017 om een afspraak te maken. Je kunt ook onze gratis brochure aanvragen en op je gemak alle elektrische fietsen van Forza Fietsen bekijken.

Vraag gratis brochure aan