Elektrische fiets voor ouderen

Een elektrische fiets voor ouderen

Een elektrische fiets voor ouderen schaf je aan bij Forza Fietsen. In ons brede assortiment met elektrische fietsen vind je altijd de beste elektrische fiets die bij je past. Welke elektrische fiets is geschikt voor ouderen? Je leest het hier.
Steeds meer ouderen vinden hun weg naar een elektrische fiets. Dat is logisch, want met een elektrische fiets vind je het fietsplezier weer terug. Door de trapondersteuning in de fiets ervaar je als het ware altijd wind mee, waardoor fietsen geen uitputtingsslag, maar juist een leuke activiteit wordt.

De voordelen van een elektrische fiets voor ouderen

Een elektrische fiets kent veel voordelen. Wanneer je als oudere moeite hebt gekregen met fietsen op een ‘normale’ fiets, kan een elektrische fiets uitkomst bieden. Een normale fiets kan namelijk vermoeiend zijn, maar met de trapondersteuning in een e-bike is dit verleden tijd. Zodoende blijf je een stuk vitaler en mobieler met een e-bike. De trapondersteuning in de e-bike zorgt er namelijk voor dat je altijd wind mee hebt, waardoor je niet meer oververmoeid op je bestemming aankomt. Een ander voordeel van een elektrische fiets is de snelheid. Vanwege de trapondersteuning kun je tot wel 25 km/u fietsen: die snelheid haal je niet zo makkelijk op een normale fiets.

Extra lage instap

Forza Fietsen heeft ook e-bikes met een extra lage instap in het assortiment. Dit kan van pas komen wanneer je moeite hebt met op- en afstappen door knie- en heupproblemen. Door de lage instap komt er namelijk minder druk op deze gewrichten te staan. Met de lage instap sta je ook sneller met beide benen op de grond en is wegfietsen een stuk gemakkelijker. Meer weten over de elektrische fietsen met lage instap? Vraag dan de gratis brochure aan.

Welke elektrische fiets past bij jou?

Je bent op zoek naar een elektrische fiets, maar je weet nog niet welke e-bike het best bij je past. Om erachter te komen welke e-bike het best bij jou past, kun je je laten adviseren door een e-bikeadviseur van Forza Fietsen. Zij kijken graag naar jouw wensen, zodat je een elektrische fiets aanschaft die perfect aansluit bij jou en de doeleinden waarvoor je jouw e-bike wilt gebruiken. Er zijn namelijk enorm veel verschillende elektrische fietsen. Kom naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een adviesgesprek aan huis. Een e-bikeadviseur komt graag naar je toe om alles over de elektrische fietsen van Forza Fietsen uit te leggen. In de groene bus neemt de e-bikeadviseur verschillende modellen mee, zodat je gelijk een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Bel 0341 – 217 017 en maak gelijk een afspraak.

Vraag gratis brochure aan