Elektrische fietsen van Forza

Dé Forza e-bikefamilie van Nederland is opgericht door de broers Klaas-Jan, Peter en Hans. Aan de keukentafel ontstonden de eerste schetsen en in 2014 opende de broers het eerste Forza Fietsen E-bike Testcenter in het dorp waar ze zijn opgegroeid: Nunspeet. Sindsdien is hun familieband niet alleen sterker geworden, ook de familie is gegroeid: de collectie elektrische fietsen is uitgebreid.

Geen resultaten
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets is een fiets die extra elektrische ondersteuning biedt tijdens het trappen. De motor en de accu zorgen ervoor dat de ondersteuning wordt opgewekt. Je bent niet alleen sneller met een elektrische fiets – op een e-bike rijdt je tot wel 25 km/u – maar een elektrische fiets rijdt ook een stuk comfortabeler. Je hebt namelijk altijd het gevoel dat je wind mee hebt in plaats van tegen. Je zult dus niet snel meer oververhit op je bestemming aankomen, omdat je minder moeite hoeft te doen om te trappen. Ook het vervoeren van kinderen op een elektrische fiets gaat een stuk eenvoudiger. De speciale mamafietsen van Forza Fietsen zijn veilig om je kinderen moeiteloos naar school te brengen. In een elektrische fiets zit een motor die op verschillende plekken kan zijn geplaatst: in het voorwiel, het achterwiel of in de trapas. Alle typen motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. De motor wordt voorzien van energie door de accu. De accu van een elektrische fiets kan onder de bagagedrager zitten of de accu is geïntegreerd in het frame. Bij beide opties kun je de accu gemakkelijk uitnemen en opladen.

Waarom een elektrische fiets?

Waarom zou je een elektrische fiets kopen? Een e-bike van Forza Fietsen brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van een ‘normale’ fiets. In een elektrische fiets zit een motor die door een accu wordt voorzien van energie. De motor zorgt ervoor dat je gemakkelijker meer kilometers maakt. Fietsen wordt dan ineens een stuk aangenamer! Met een elektrische fiets van Forza kom je moeiteloos aan op je werk, hoef je niet meer uren te zoeken naar een parkeerplek en fietstochten door de natuur worden een écht uitje. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een e-bike hebben staan, deze sneller pakken dan de auto. Zo raakt je tank een stuk minder snel leeg. Kortom, een elektrische fiets biedt vele voordelen.

Een elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets koop je bij Forza Fietsen. In onze collectie e-bikes hebben we voor elk wat wils. Zo hebben we stoere elektrische herenfietsen, elegante elektrische damesfietsen en elektrische fietsen met een lage instap. Je wilt graag de elektrische fiets kopen die het best bij jou past, daarom staan onze ervaren e-bikeadviseurs voor je klaar voor vrijblijvend advies. Zij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Elektrische fietsen komen in vele soorten en maten waardoor je soms het gevoel kunt hebben dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wil je een e-bike met middenmotor of liever met voorwielmotor? Welke actieradius wil jij graag hebben? Ga je de fiets gebruiken om je kinderen mee te vervoeren of wil je vooral genieten van fijne fietstochten? Door antwoord te vinden op deze en tal van andere vragen kun jij erachter komen welke elektrische fiets jou het meeste fietsplezier brengt. Ga voor jezelf jouw eigen wensen na en bespreek dit met jouw e-bikeadviseur.

De beste elektrische fietsen

De beste elektrische fietsen vind je bij Forza Fietsen. In ons ruime assortiment elektrische fietsen hebben we een e-bike die perfect bij je past. Alle elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn afgemonteerd met de beste onderdelen. Zo kunnen we garanderen dat jouw gloednieuwe e-bike van de hoogste kwaliteit is en je zorgeloos kunt genieten van fijne fietstochten in de buitenlucht. Daarnaast zijn meerdere e-bikes van Forza Fietsen al eens in de prijzen gevallen en komen ze het beste uit verschillende fietstesten. In ons ruime assortiment hebben we elektrische fietsen in alle soorten en maten. Je kunt een e-bike selecteren op het type motor dat in de fiets verwerkt zit, maar ook het model. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een elektrische fiets is die perfect aansluit bij jouw wensen.

Elektrische fietsen testen

Voordat je een elektrische fiets aanschaft, is het fijn om een elektrische fiets zelf te testen. De e-bikes van Forza kun je gratis en vrijblijvend testen: bij jou thuis of in één van onze E-bike Testcenters. Doordat je zelf de elektrische fiets test, weet je een stuk beter welke e-bike het best bij jou past. We komen graag bij je aan huis met een selectie e-bikes van jouw voorkeur. Maak een proefrit in je eigen omgeving en voel gelijk hoe de elektrische fiets rijdt. Je kunt de e-bike hierdoor goed testen. Onze e-bikeadviseur geeft je uitgebreid advies over de verschillende modellen en welk type motor het best bij jou past. Zo kun jij een e-bike kopen die het beste aansluit bij jouw fietswensen. Uiteraard staan we ook voor je klaar in een van onze E-bike Testcenters. Kom gezellig langs voor koffie en advies.

De motor van een elektrische fiets

De motor van een elektrische fiets zorgt ervoor dat jij de ondersteuning krijgt die je verlangt. De positie van de motor is bepalend voor het karakter van de elektrische fiets. Een motor kan in het voorwiel, het achterwiel of in de trapas zitten. Forza Fietsen heeft elektrische fietsen met een motor in het voorwiel of in de trapas, de zogenoemde middenmotor. Beide type motoren hebben hun eigen voor- en nadelen en zorgen voor een ander fietsgevoel. Voordat je tot aankoop overgaat, is het dus belangrijk dat je weet welk type motor jouw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook slim om in je overweging mee te nemen hoe je de elektrische fiets gaat gebruiken. Wanneer je de e-bike als stadsfiets gaat gebruiken, volstaat een voorwielmotor. In heuvelachtig gebied kan een middenmotor uitkomst bieden. Samen met jouw e-bikeadviseur kun je een keuze maken voor een geschikt type motor.

De accu van een elektrische fiets

De accu van een elektrische fiets is een van de belangrijkste onderdelen. De accu zorgt er namelijk voor dat de motor wordt voorzien van energie waardoor je de trapondersteuning krijgt je die wilt. In de meeste e-bikes zit de accu onder de bagagedrager, maar tegenwoordig wordt de accu ook steeds vaker geïntegreerd in het frame van de fiets. In beide gevallen kun je de accu gemakkelijk uitnemen om op te laden. Ook de accu komt in meerdere varianten voor. De accu bepaalt namelijk de actieradius: welke afstand je kunt afleggen met een volle accu. Wanneer je een elektrische fiets gaat kopen, is het van belang om te bedenken hoeveel kilometer je wilt fietsen zonder op te laden. Je e-bikeadviseur kan je hierin goed adviseren.

Elektrische damesfiets

Op zoek naar een elektrische damesfiets? Forza Fietsen heeft dé elektrische damesfiets voor jou. Een elektrische damesfiets is beschikbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een elektrische damesfiets met middenmotor of voorwielmotor. Beide type motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. In een E-bike Testcenter of tijdens een proefrit aan huis kun je jouw favoriete modellen testen: zo weet je precies welke elektrische damesfiets het best bij je past.

Elektrische herenfiets

In stijl naar kantoor op een elektrische herenfiets? Dat kan! Forza Fietsen heeft stoere, moderne e-bikes voor elke heer. Met een elektrische herenfiets kom je niet meer vermoeid aan en mijd je moeiteloos alle ellenlange files die Nederland rijk is. De modellen in het assortiment hebben voor elk wat wils. Je e-bikeadviseur geeft je graag advies over de elektrische fiets die het beste bij je past.

Wat zijn de prijzen van een elektrische fiets?

Bij de aanschaf van een elektrische fiets komt veel kijken, zo ook de prijs van een elektrische fiets. Wanneer je je gaat oriënteren voor een e-bike kom je er al snel achter dat er veel opties zijn. De verschillende opties zijn van invloed op de prijs. Bij Forza Fietsen koop je al een elektrische fiets vanaf €890,00! De prijs van een elektrische fiets wordt onder andere bepaald door het type accu, de plek van de motor en bijvoorbeeld het type display. Voor elk budget hebben wij een elektrische fiets.

Elektrische fiets, e-bike, ebike of e bike?

Alle termen worden door elkaar gebruikt, maar ze betekenen allemaal hetzelfde: een fiets met elektrische ondersteuning. E-bike staat voor electric bike en is een synoniem voor elektrische fiets. Ook de termen ‘ebike’ of ‘e bike’ worden wel eens gebruikt, maar de correcte spelling is ‘e-bike’. De term ‘e-bike’ is tevens het Engelse woord voor elektrische fiets en dus een algemenere benaming. Deze term wordt internationaal ook erkend voor een fiets met elektrische ondersteuning.

Goedkope elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Forza zijn van hoogstaande kwaliteit tegen een ontzettend scherpe prijs. Bij Forza Fietsen koop je al een goedkope elektrische fiets vanaf €890,00. Hoe wij die lage prijzen kunnen garanderen? Het hele proces hebben we in eigen hand. Het afmonteren en afleveren doen we allemaal zelf: zo houden we de prijzen laag en kunnen we de kwaliteit garanderen die je van ons gewend bent. Met kwalitatieve onderdelen van bekende merken weten we zeker dat jouw nieuwe elektrische fiets betrouwbaar is. Dat is kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Elektrische fiets leasen

Auto’s leasen we al langer, maar tegenwoordig kun je ook een elektrische fiets leasen. Bij Forza Fietsen kun je een elektrische fiets als particulier leasen, maar je kunt ook zakelijk een e-bike leasen. Vooral als je de elektrische fiets voor woon-werkverkeer gebruikt, kan het aantrekkelijk zijn om een elektrische fiets te leasen.

Service

Service is voor ons erg belangrijk. Voordat we de elektrische fiets bij jou afleveren, keuren we de fiets grondig. Onze e-bikespecialisten zorgen ervoor dat de elektrische fiets voldoet aan alle eisen die we stellen. Mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na? Dan komen we gewoon bij je langs om het probleem te verhelpen, zonder voorrijkosten! Dat is de service waar je bij Forza Fietsen van uit kunt gaan.

Vraag gratis brochure aan