Elektrische fiets kopen

Wil je een elektrische fiets kopen?

Forza Fietsen heeft in de omgeving van Nunspeet en inmiddels in geheel Nederland als elektrische fietsenmerk al vele klanten op een elektrische fiets van Forza rondrijden.
Forza Fietsen is een familiebedrijf dat landelijk opereert en met showrooms door heel Nederland de producten laat uitproberen. Afgelopen jaar hebben we ons met name in en om Nunspeet met succes demonstraties aan huis gegeven. Inmiddels is dit mogelijk in geheel het land. Forza Fietsen biedt een grote collectie aan elektrische fietsen. En met de Forza Selections zit er zeker een e-bike naar jouw stijl en budget bij.

Extra informatie over Forza elektrische fietsen? Vraag gratis onze brochure aan en bekijk onze gehele collectie.

Elektrische fiets leasen

Een elektrische fiets kost niet niks en daarom is er bij Forza de mogelijkheid om prive en zakelijk te leasen. Meer over dit voordeel van leasen en de verschillen tussen de twee vormen leest u hier.

Elektrische fietsenwinkel aan huis

Naast dat wij vijf E-bike testcenters hebben in Nunspeet, Roden, Woerden, Papendrecht en Eindhoven, kunnen wij ook bij je thuis langskomen in heel Nederland. Graag komt er een e-bikespecialist bij je langs met verschillende fietsen zodat je een gratis proefrit kunt maken. Geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten komen we bij je langs. Plan dus snel een afspraak in voor een gratis proefrit.

Vraag gratis brochure aan