Een elektrische fiets testen

Een elektrische fiets testen?

Overweeg je de aanschaf van een elektrische fiets? Dat kunnen wij ons voorstellen. Een e-bike brengt een hoop voordelen met zich mee. Het is daarbij wel van belang dat je je oriënteert op alle fietsen. Bij Forza is het ook mogelijk om een elektrische fiets te testen. Dit kan erg fijn zijn bij het maken van de keuze. Meer weten? Lees dan verder.

Welke fiets past het best bij jou?

Wanneer je op zoek bent naar de ideale fiets, is het van belang om een aantal punten op een rijtje te zetten. Dit helpt ook bij de keuze voor welke elektrische fiets je uit wilt testen. Elke e-bike heeft namelijk zijn eigen sterke en minder sterke punten. Het hangt sterk af van de positie van de motor welke e-bike het meest bij jou past. Een fiets met voorwielmotor is erg populair en wordt het meest gebruikt bij het fietsen in de stad. De fiets met middenmotor voelt erg fijn en natuurlijk aan en een fiets met achterwielmotor beschikt over een sterke motor met een prettige rijervaring. Wil je meer weten over de meest geschikte e-bike voor jou? Lees hier verder.

Elektrische fiets testen

Forza vindt het erg belangrijk dat de e-bike goed past bij jouw fietsgedrag. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een elektrische fiets te testen. Je kunt kiezen uit de vele verschillende modellen. Onze e-bike specialisten komen graag naar je toe om alle highlights van de fiets uit te lichten. Je krijgt een gratis presentatie van de e-bikes zodat je wat meer informatie krijgt over alle fietsen en hiermee weet welke fiets bij jou past.

Wanneer je een vrijblijvende afspraak maakt met een van onze specialisten ontvang je een gratis proefrit, persoonlijk advies en hulp bij je uiteindelijke keuze. Onze specialisten komen langs met een demonstratiebus van Forza inclusief jouw gekozen e-bike. Daarbij krijg je de mogelijkheid om de e-bike in jouw omgeving uit te testen voor een realistische fietservaring. Heb je vragen? Dan helpen onze specialisten jou graag.

Meer weten over Forza?

Bij Forza staat goede service erg hoog in het vaandel. Wij willen je ontzorgen zodat je met al het speels gemak fluitend de kilometers kan maken. Daarnaast maken wij alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. Denk hierbij aan bekende merken als Shimano, Axa, Hesling en nog vele anderen. Door deze kwaliteitsproducten kunnen wij garant staan voor uitmuntende kwaliteit. Is er toch wat mis met jouw elektrische fiets? Dan komen wij graag langs bij je thuis of op het werk om het probleem te verhelpen.

 

Maak een afspraak voor het testen van je elektrische fiets

Heb je een elektrische fiets op het oog en wil je deze graag uittesten? Maak direct een afspraak. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Vraag gratis brochure aan