E-bike verzekering

E-bike verzekering afsluiten

Een e-bike verzekering sluit je gemakkelijk af bij Forza Fietsen. Een e-bike is een grote uitgave en je wilt dat jouw elektrische fiets zo lang mogelijk meegaat. Daarom kun je bij Forza Fietsen gemakkelijk een e-bike verzekering van Kingpolis afsluiten. Zo weet je zeker dat jouw e-bike verzekerd is tegen diefstal en beschadiging.

E-bike verzekering tegen diefstal

Je e-bike verzekeren tegen diefstal is een goed idee, want uit recente cijfers blijkt nog altijd dat dieven graag jouw nieuwe e-bike meenemen: 1 op de 10 nieuw gekochte e-bikes wordt namelijk gestolen. Reden genoeg om je dus te wapenen tegen de nare financiële gevolgen van diefstal. Met een verzekering ben je goed geholpen. Niet alleen de hoge diefstalcijfers zijn een reden om jouw e-bike te verzekeren, ook eventuele schade die door een val of ongeval worden veroorzaakt worden gedekt door een verzekering. Naast het afsluiten van een verzekering tegen diefstal, kun je ook een aantal andere voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat jouw e-bike niet gestolen wordt.

Prijzen van e-bike verzekering

De prijs van een e-bike verzekering is van verschillende factoren afhankelijk. Een aantal van die factoren is het type verzekering, de plaats waar je woont, de nieuwprijs van jouw e-bike, de looptijd van de verzekering en de wijze van betaling. Dit heeft onder meer te maken met het risico van hetgeen je verzekerd wilt hebben. Forza Fietsen informeert je graag over de mogelijkheden en de prijzen van een verzekering.

Verschillende verzekeringen

Bij Forza Fietsen kun je verschillende verzekeringen afsluiten voor je e-bike. Zo kun je je elektrische fiets verzekeren tegen diefstal, maar je kunt ook een verzekering afsluiten voor je accu. Je kunt ook je e-bike casco compleet verzekeren. Met zo’n verzekering ben je niet alleen verzekert tegen diefstal, maar ook tegen schade door een (onge)val. Ook pechhulp onderweg kun je vast laten leggen. Heel handig als je net een eind onderweg bent en je een lekke band krijgt. Ben je benieuwd wat de verschillende verzekeringen inhouden? Forza Fietsen informeert je graag.

Pechhulp onderweg

Als je jouw e-bike casco compleet verzekert, krijg je ook pechhulp onderweg. Deze pechhulp is niet alleen van toepassing in Nederland, ook in de rest van Europa wordt hulp bij pech geboden. Is je ketting gebroken of heb je een lekke band in de middle of nowhere? Jouw verzekering helpt je uit de brand! Jij, jouw e-bike en maximaal één reisgenoot worden opgehaald en naar je (vakantie)huis of de dichtstbijzijnde fietsenmaker gebracht. Hartstikke handig als je vaak lange fietstochten maakt.

Accu verzekering

De accu op jouw e-bike is één van de waardevolste onderdelen en die wil je graag goed houden. Een accu verzekering verzekert je tegen slijtage, vocht- en elektronische schade en constructie-, materiaal- en productiefouten die aan het licht komen na de fabrieksgarantie. Een verzekering voor je accu is uniek en heb je al voor slechts 5 euro per maand.

Met een e-bike verzekering heb je veel ongevallen, schade en diefstal gedekt. Zie je tussen alle mogelijkheden de beste verzekering niet meer? Forza Fietsen staat graag voor je klaar om je te adviseren over de verzekering van jouw e-bike. Een ander bijkomend voordeel is dat Forza Fietsen alles voor je regelt als jij aanspraak moet maken op je verzekering. Wacht dus niet langer en laat je vrijblijvend informeren door onze e-bikeadviseurs.

Vraag gratis brochure aan