Dames e-bike

Op zoek naar een goede dames e-bike?

Ben je op zoek naar een mooie, betrouwbare e-bike voor dames? Forza Fietsen heeft een breed assortiment aan elektrische damesfietsen. Of je nu op zoek bent naar een schoolfiets, een recreatiefiets of een boodschappenfiets: Forza Fietsen heeft het allemaal.

Dames e-bikes

Een e-bike is een fiets die beschikt over een elektrische motor. Deze motor start met werken zodra de bestuurder begint met fietsen. Dit komt door de rotatiesensor. Zo heb je trapondersteuning tijdens het fietsen en kun je makkelijker en sneller vooruit komen. Dit is handig tijdens tegenwind of wanneer je een steile heuvel moet beklimmen. De kracht van de ondersteuning hangt samen met de ingestelde versnelling, de kracht van op de pedalen en het tempo van het fietsen. Deze ondersteuning stopt met werken wanneer er geremd wordt of er niet meer getrapt wordt.

De technologie achter een e-bike

Al onze e-bikes zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen. Ze zijn licht in gewicht, maar toch sterk en daardoor heel veilig en betrouwbaar in gebruik. Onze dames e-bikes zijn in stijl afgewerkt en hebben een frisse uitstraling. Een dames e-bike beschikt uiteraard over een accu. Deze drijft de motor van de fiets aan. De accu bepaalt het aantal kilometers dat je met de fiets kunt fietsen. Dit aantal wordt ook wel de actieradius genoemd en hangt onder meer samen met de hoeveelheid ondersteuning, het lichaamsgewicht en type wegdek.

Een elektrische fiets van Forza Fietsen

Bij Forza Fietsen hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende elektrische fietsen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze ervaren e-bikespecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden van een dames e-bike en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Onze e-bikes zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel bij je geleverd worden. Wij leveren de e-bike rijklaar bij je af en zorgen ervoor dat de e-bike ergonomisch is afgesteld. Daarnaast hanteren wij op al onze e-bikes 6 jaar garanties op de frames. Mocht er binnen deze 6 jaar iets met jouw elektrische fiets misgaan, dan kun je hier een beroep op doen.

Mamafiets

We hebben elektrische fietsen in verschillende soorten en maten. We hebben ook e-bikes waarmee je kinderen veilig van A naar B kunt vervoeren, zogenoemde mamafietsen. Leer hier meer over de mamafietsen van Forza Fietsen.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden over onze dames e-bikes? Bekijk ons volledige aanbod dames e-bikes of maak direct een afspraak voor een gratis proefrit. Je kunt ook langskomen bij onze E-bike Testcenters in Nunspeet, Roden, Eindhoven, Woerden en Papendrecht om al de modellen met eigen ogen te kunnen zien.

Vraag gratis brochure aan