City e-bike

Dé city e-bike voor jou

Op zoek naar de city e-bike waarmee je met gemak door de stad manoeuvreert? Zoek niet verder, want Forza Fietsen heeft dé city e-bike voor jou. In het assortiment zitten e-bikes die geen geheimen hebben voor de stad.

Het wordt auto’s steeds moeilijker gemaakt om de stad te betreden, maar dat wil nog niet zeggen dat je zonder auto niet meer snel op je bestemming kunt komen. Wat dacht je van een city e-bike? Een city e-bike is een fiets met extra elektrische ondersteuning. Zo vlieg je met gemak door smalle straatjes en ben je in mum van tijd op het werk, bij je afspraak of de supermarkt.

De voordelen van een city e-bike

De voordelen van een city e-bike zijn eindeloos. Zo zijn smalle straatjes geen lastige obstakels meer, auto’s voor het verkeerslicht fiets je met een lichte grimas voorbij, bruggetjes en hellingen zijn geen uitdaging, een parkeerplek heb je zo gevonden en vooral: een fietstocht is geen uitputtingstocht meer. De extra elektrische ondersteuning zorgt er namelijk voor dat je het gevoel hebt dat je een duwtje in de rug krijgt. Dat duwtje in de rug wordt veroorzaakt door de motor in de elektrische fiets. Die motor, die in het voorwiel of de trapas zit, krijgt energie van de accu.  Hierdoor ontvang je de ondersteuning die je verlangt. De accu zit doorgaans onder de bagagedrager, maar sommige city e-bikes hebben een geïntegreerde accu: hierbij zit de accu verwerkt in het frame.

City e-bike en de motor

Een city e-bike is niets zonder de motor. Forza Fietsen heeft city e-bikes met voorwielmotoren en middenmotoren in de collectie. Voor welk type motor jij gaat, ligt aan waar je jouw e-bike voornamelijk voor gaat gebruiken. Een voorwielmotor, waarbij de motor van de elektrische fiets in het voorwiel van de fiets zit, is een stuk goedkoper dan een middenmotor en vergt ook minder onderhoud. Een middenmotor zit verwerkt in de trapas van de city e-bike. De elektrische fiets heeft hierdoor een betere balans, wat vooral voor mensen met lichte evenwichtsproblemen van pas kan komen. Een e-bikeadviseur kan je, in een E-bike Testcenter of bij jou thuis, alles vertellen over de typen motoren. Voor vrijblijvend advies op maat en een proefrit aan huis maak je een afspraak door te bellen naar 0341 – 217 017.

De city e-bikes van Forza Fietsen

Welke e-bikes raadt Forza Fietsen aan voor in de stad? In het ruime assortiment elektrische fietsen zit er voor elke fietser een e-bike tussen. Zo is de Viela Nero perfect voor de stad. Deze city e-bike is verkrijgbaar met middenmotor en voorwielmotor; kies wat jij het fijnst vindt. Het rekje voor op de fiets draagt je boodschappen en tassen gemakkelijk. Het oog wil ook wat en ook daar voldoet de Viela Nero aan: de e-bike is uitgerust met stoere bruine handvatten en een comfortabel zadel. Deze accenten zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ergonomisch.
Wellicht op zoek naar een city e-bike met geïntegreerde accu? De Bologna is verkrijgbaar in dames- en herenmodel en in maar liefst twee kleuren: matzwart en matgroen. De Bologna heeft een licht frame en stoere buisprofielen. Wees de snelste in kleine straatjes met deze e-bike!

Vraag de brochure aan

De Bologna en de Viela Nero zijn niet de enige city e-bikes van Forza Fietsen. In het assortiment zitten nog veel meer elektrische fietsen die geen geheimen hebben voor de stad. Wil je meer informatie? Vraag dan nu de gratis brochure aan of maak een afspraak voor vrijblijvend advies op maat en een proefrit aan huis. Zo ervaar je zelf de e-bikes van Forza Fietsen.

Vraag gratis brochure aan