10 maart 2023

Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

RODEN – Na een verbouwing kun je weer terecht in de showroom van Forza Fietsen in Roden voor een uitgebreide collectie aan e-bikes. De feestelijke heropeningsweken van Forza Fietsen vinden plaats van 15 t/m 26 maart. Deze heropening wordt gevierd met mooie acties.

Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

Delen op social media

Zo’n 8 jaar geleden aan de keukentafel in Nunspeet, het dorp waar de broers Klaas-jan, Peter en Hans zijn opgegroeid, ontstonden de eerste ideeën voor een elektrische fietsenwinkel. Het doel was om betaalbare elektrische fietsen met de beste Nederlandse kwaliteit en uitstekende service aan iedereen te kunnen bieden. “Aandacht en ruimte voor de klant, gecombineerd met een fantastisch product,” is volgens Hans de formule voor succes. Met deze formule werd de eerste showroom in Nunspeet geopend. Een jaar later was het al zo’n succes dat ze een showroom konden openen in Roden. Na alweer een aantal jaar in Roden te hebben gezeten, was het tijd voor een verbouwing. De showroom in Roden biedt nu nog meer ruimte voor de uitgebreide collectie elektrische fietsen. Dit is natuurlijk reden voor een feestelijke heropening.

 

Heropeningsactie

De broers zijn trots op hun bedrijf, het team en de vele tevreden klanten. Daarom dat tijdens de heropeningsweken van 15 maart t/m 26 maart een heropeningsactie is bedacht voor alle klanten van Forza Fietsen. Zo krijgen klanten tot wel €1000 inruilkorting op een nieuwe e-bike. Een andere te gekke openingsactie is dat de 2e e-bike voor de helft van de prijs mee mag! Ook al ga je niet met een nieuwe elektrische fiets naar buiten, met lege handen zul je niet vertrekken. Er zal namelijk aan elke bezoeker een goodiebag worden uitgedeeld. Voor een hapje en drankje op locatie Roden is ook gezorgd. Kom langs aan de Ceintuurbaan Noord 113 en ervaar de prettige sfeer en succesformule van Forza zelf!

 

 

 

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan